Home Gastvissers Jacky, vissen aan de Amazone haven

Jacky, vissen aan de Amazone haven

Advertenties

Hoi Peter,

Afgelopen donderdagmiddag onverwachts paar uurtjes vrij en dan moet er gevist worden uiteraard. Mijn vismaat kon niet mee dus deze keer alleen op pad. Eerst zagers en pieren opgehaald en daarna richting de Europoort. Ik wilde eens een voor mij nieuwe stek proberen namelijk de amazonehaven. De stek was best een eind rijden met nog een file onderweg ook. Op de stek aangekomen schrok ik van de beperkte ruimte die je hier hebt. Ik had me spullen opgesteld en had net ingegooid toen de eerste automobilist stopte of ik mijn spullen niet op de weg wilde laten staan maar alles tussen de blokken anders kon je problemen krijgen met de politie. Zogezegd zo gedaan en alles netjes tussen de blokken gezet. Ik moest enorm wennen aan de beperkte ruimte en er stond nog een flinke wind ook. Uiteindelijk mijn draai gevonden en vissen maar.

Jacky, vissen aan de Amazone haven

Bij de 2e worp een doublet mooie scharren. Ik heb de hele middag een visje gevangen variërend van mooie scharren tot kleintjes en uiteraard enkele wijtingen. Het is een leuke diepe plek om te vissen maar zeker niet de meest comfortabele plek. Ik ben benieuwd wat hier in de zomermaanden te vangen is want het is er erg diep al vlak onder de kant

Gr Jacky

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(fishguppy) > april 13, 2019

  Antwoord

  Hey Jacky, lekker aan het pionieren, heel goed van je! De Amazone haven staat bekend als een stek met veel vis, maar helaas dikwijls klein en heel druk bezocht soms en dan staan ze schouder aan schouder, heb er zelf nog nooit gevist en misschien gebeurt het wel nooit, maar wie weet?
  Goed bezig!

  Groetjes Peter

 2. Nico > april 13, 2019

  Antwoord

  Hey Jacky. Mooi dat er iemand tegen je zei dat je problemen kon krijgen met de spullen op de weg. Toch nog redelijk wat vis naar boven gehaald ook niet verkeerd en met een foto er bij.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jack jozen > april 14, 2019

  Antwoord

  Hoi Jacky mooi verslag en nog een mooi panneke vis ,maar het is daar wel moeilijk vissen voor zwaargewichten die komen klem te zitten groetjes Jack.

 4. Henry > april 14, 2019

  Antwoord

  Hoi Jacky

  Een nieuwe stek heeft altijd zijn verrassingen maar als je het niet probeert zul je het nooit weten, iedere stek heeft immers zijn voor en nadelen. Toch in elk geval nog ’n maaltje vis voor het thuisfront kunnen haken ondanks de beperkte ruimte,goede vangst bij je volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 5. hugo > april 15, 2019

  Antwoord

  Hallo Jacky,
  Zelf ken ik de locatie niet maar het is wat Henry schrijft wie niet waagt niet wint hè,toch lijkt dit mij een smalle gleuf om je visdag in door te brengen!!al bij al toch mooi je visje gevangen.Succes bij de volgende.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *