Home Bootvis verslagen Vissen met Northseacharters

Vissen met Northseacharters

Advertenties

Beste vrienden, vissers en lezers,

vandaag, dinsdag 16-02, hadden mijn makker Frank en ik, met Ludo mee willen gaan, om de vriezer nog wat af te toppen en om een ontzettend leuke en gezellige dag te beleven met de Marie Louise van Northseacharters met Ludo en wat andere vissers, maar u begrijpt al, het ging niet door vanwege de erg harde westelijke wind. Nu hebben we geboekt voor dinsdag 6 februari, voor een nieuwe poging. Beste mensen, je kan een heel jaar terecht bij Ludo, voor alle visserijen en een goede service, tijdens het vissen. Wintervisserij, tong en haai en natuurlijk wrakvisserij, getuige het onderstaande filmpje. Maak gewoon een boeking en overtuig jezelf! Voor een betere prijs kun je nergens terecht!

P.s Abonneer jezelf op mijn youtube kanaal en mis niets meer!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Nico > januari 17, 2018

  Antwoord

  Hoi Vissers. Ook toen een leuke dag gehad op de boot en met een schipper die weet de vis te zitten. Mocht je eens tijd hebben dan raad Ik je aan om eens met Hem mee te gaan.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 2. Jack > januari 17, 2018

  Antwoord

  Ja dat kan gebeuren de weergoden hebben we niet bij de hand maar er komen nog meer dagen niet getreurd .Het youtube kanaal Fishguppy is echt wel interessant om te volgen dan blijf je bij de tijd.groetjes .Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *