Home Gastvissers Westkapelle mooi visweer !

Westkapelle mooi visweer !

Advertenties

Hoi Fishguppy`ers,

Na de slechte visdag van gisteren kreeg ik vandaag vrij van moeder de vrouw dus die kans laat ik niet liggen. Gelukkig had ik mijn aas nog bijgehouden en heb ik altijd nog gezouten pieren liggen dus genoeg. Ik was nog aan het twijfelen om ergens op het strand of toch maar Westkapelle te gaan het laatste dan toch maar gekozen. Ik kom even voor 12h over de dijk en wat stonden er vele te vissen nou nou ….toch hadden ze naar mijn verbazing nog een hele brede strook opgelaten voor mij, bedankt mannen. Rond 12h gaat de 1ste lijn het sop in en voor ik de 2de klaar heb staat die te klapperen…toch zal hij moeten wachten. Na de 2de heb ik dan maar opgedraaid en was gelijk weerstand dus prijs, gelijk een triplet van 2 maatse wijtingen en een kleine schar de toon was gezet!!

De 2de hengel bracht gelijk weer een maatse wijting. Het bleef zo heel de middag doorgaan triplets, doublets en enkeleingen van wijting en schar ,al was niet alles aan de maat (zie foto onder) gelukkig want anders had de emmer overgelopen, hihi

Tegen hoog water werd het minder en ben ik gestopt om 16h met een mooi maaltje vis. Het was een prachtige dag met weinig wind en een mooi zon het was precies een lentedag. Dat was ook te zien hoeveel volk er op de dijk wandelde en fietste en aan het aantal vissers.

Ik vang tussen de 30 en 40vissen en neem 7 wijtingen en 5 scharren mee. De wintervis is echt aangekomen in zeeland hoor.

Succes aan allen.

Grtjs Gino

 

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

22 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 13, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, toppert! Dat was een leuk bericht, eindelijk eens vis voor de pan, hiermee luiden we het najaars seizoen in, denk ik en wijs je de weg voor de andere vissers, die het er ook voor over hebben om een eind te rijden. Ik had je graag een uitschieter gegund wat de grootste schar of wijting betreft, zal voor een volgende keer zijn!
  Volgende maal een grotere emmer meenemen, dan ben je alvast voor bereid!

  Hallo beste schrijvers, a.s. week maak ik een aankondiging via mail, wat er gaat veranderen op onze site! Hopelijk valt het niet verkeerd uit?

  Groetjes Peter

 2. Nico > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Alle eerst prachtige foto’s genomen en ook met een leuk verslagje er bij top Man. Laat het maar smaken aan die kant daar . Ja Zag gisteren op de webcam bij Westkapelle dat er goed vol stond met vissers. Maar ook op het strand bij Zoutelande en jammer dat er geen vangstberichten komen op deze site. Voor de volgende sessie heel veel rammelende toppen toegewenst weer. En Gino was het nu daar vrij parkeren of nog moet betalen daar,

  Groetjes Nico

 3. Eldert > november 13, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  Eindelijk een bericht waar iemand wat panvis vangt . Je hebt gewoon de spits afgebeten man . Helaas is het voor mij nu te ver om even die kant op te gaan. . Maar die wijtingen en scharren zullen hier ook nog wel een keertje komen hoop ik. Ik hoop zelf nog een keer een clubwedstrijdje mee te vissen aan Waarde in december , dan zullen ze daar ook wel gearriveerd zijn . Succes de volgende ronde
  Groet Eldert

 4. Leen > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Dat is een lekker maaltje vis
  Ik was gister aan het scheur om 8.00 tot 12.00
  Daar stonden al 7 man waarvan er al 3 weggingen omdat er niets werd gevangen
  Ikzelf heb 2steenbolkjes gevangen en er werd links en rechts af en toe een klein wijtingje gevangen maar de vangsten daar zijn nog niet best
  Alles was ondermaats wat werd gevangen
  Heb bij de andere 4vissers misschien 5 visjes zien vangen over heel de ochtend
  Groetjes.leen

 5. ies > november 13, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, mooi man wederom een heerlijk verslag opgefleurd met een mooie fotoreportage, die selfie met de wijting is helemaal top. Een dag van hard werken met het zonnetje op je bolletje geeft je weer de energie om weer een paar dagen met blij gemoed op het kantoor te vertoeven. Volop beet op de toppen en maatvis om het diner op te fleuren. Meer kan een mens niet wensen. Voor de volgende sessies meer van deze dagen toegewenst.
  Groetjes Ies

 6. Gino > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Het is vrij parkeren op de dijk daar, de betaalkasten zijn weggehaald.
  Grtjs Gino

 7. Nico > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Bedankt voor je reactie op mij vraag.

  Grtjs Nico.

 8. Henry > november 13, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Een prachtig verslag van je visbelevenis in Westkapelle. Na lang wachten is er dan toch een visser die het lukt om een mooi aantal maatse wijtingen op de kant heeft getakeld, Chapeau!! Ook de schar heeft zich aan zee prima laten verleiden om van je aas te smullen, aan de Waterweg lijkt her er op dat we toch nog efkes moeten wachten op deze lekkernijen. Mooi najaarsweer en met regelmaat rammels op de toppen is iets wat iedere visser naar de waterkant toe trekt. Een mooi resultaat om in zo’n korte tijd tussen de 30 en 40 vissen te haken en dit vraagt natuurlijk in korte tijd om een herhaling. Voor nu zou ik zeggen, SMAKELIJK ETEN !!!!
  Groetjes, Henry

 9. Stefan > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino, tegelijk met sinterklaas is ook de wintervis aangekomen, je hebt een heerlijke middag gehad aan het water met veel actie op de toppen en wat mooie vissen mee voor de pan, Westkapelle bleek een goede keuze!
  Groeten, Stefan

 10. Jack jozen > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi.

 11. Jack jozen > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Wat een prachtig verslag dat is nog genieten als je al die vis ziet hopelijk is het een begin van een super najaar lekkere dikke wijting en schar dat zou het hele seizoen weer goed maken laat de toppen wapperen ps het zijn ook weer prachtige foto,s.
  Heel veul groetjes Jack.

 12. Gino > november 13, 2022

  Antwoord

  Henry,
  Is Westkapelle geen optie voor jullie beiden? Aas steken doe je al in Zeeland en dan gelijk door richting Westkapelle het is maar een voorstel hej… toch eens iets anders dan de waterweg niet.De keuze is natuurlijk aan jullie😂

  Grtjs Gino

 13. Hugo > november 13, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Mooi man dat je eens beloond word voor uw volhouders mentaliteit. Het mag wel eens beter gaan worden want bij veel vissers was de moed om de vele km te maken wel in de schoenen gezakt. Je kan lekkere kibbeling gaan maken hè, Stefan zijn Sinterklaas is wel gezonken met zijn stoomboot in Nederland, hij is voor jou de wijting gaan zoeken😂😂. In ieder geval mooie sessie gevist man, en op naar de volgende zou ik zeggen.
  Groetjes Hugo

 14. Gino > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi fishguppy”ers,
  Bedankt voor de spontane en leuke reacties hoor!! En je ziet de volhouder wint altijd soms moet je gewoon genieten van aan de waterkant te mogen zijn… de vis wordt dan soms bijzaak! Dat er dan eens een mooi visdag tussenzit dat maakt zoveel goed toch.
  Succes aan allen.

  Grtjs Gino

 15. Jack Jozen > november 13, 2022

  Antwoord

  hoi hoi.

 16. Henry > november 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Bij het zien van jouw prachtige vangst van wijting en schar gaan we dat zeker overwegen.
  Wij zijn afgelopen vrijdag weer op pad geweest, uiteraard wederom aan de waterweg maar daar zal de vangst van wijtijng en schar sowieso altijd minder zijn dan aan het strand.,Door tijdgebrek heb ik mijn verslag nog niet naar Peter verstuurd maar dat zal morgen (maandag) zeker gaan gebeuren. Je zal dan lezen dat de wijtiing daar wel aanwezig was maar zeker niet in de aantallen dan op het strand.
  Groetjes, Henry

 17. Gino > november 14, 2022

  Antwoord

  Henry,

  bij Westkapelle hoef je niet naar het strand hoor gewoon op de dijk lekker makkelijk, auto op loopafstand ! Voor de aantal kilometers hoef je het niet te laten denk, zal ongeveer hetzelfde zijn als de waterweg. De keuze is nog steeds aan jullie hej.

  grtjs Gino

 18. Eldert > november 14, 2022

  Antwoord

  Zoutelande dorp is ook er mogelijkheid he. Parkeren bij het kerkje , de trap over en je staat ook gelijk op het strand . Daar koos ik bijna altijd voor .
  Gr Eldert

 19. Gino > november 14, 2022

  Antwoord

  Eldert ,
  wel betalend parkeren niet ?

  Grtjs Gino

 20. Gino > november 14, 2022

  Antwoord

  Als ik het goed gezien heb tussen 31 okt en 1 maart niet betalend ?!

  grtjs Gino

 21. Eldert > november 14, 2022

  Antwoord

  Toen nog niet. En dinsdagmiddag kan je er niet terecht ivm markt .

 22. Kenneth > november 15, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Mooie wijtingen e n wat schar gevangen. Je hebt een leuke middag gehad.
  Leuk verslag. Kenneth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *