Home Gastvissers vissen Haven in Vlissingen.

vissen Haven in Vlissingen.

Advertenties

Hoi Peter en medevissers. Nadat me broer Jan gisteren aan mij vroeg of Ik met hem mee wilde gaan vissen. Hij wilde weer eens vanaf de steiger in Vlissingen gaan proberen. En het is eigenlijk niet me ding maar ben toch met Hem mee gegaan. Omdat het slecht getij was om van het strand te gaan vissen zodoende. Hij kwam me ophalen tegen 8.30 en zijn we naar Yerseke toe gereden om het aas te gaan ophalen. Wat ik al naar gebeld had en alleen voor pieren te gaan gebruiken. Zoals gewoonlijk weer prefect aas en na een kort praatje met Mvr v.Dixhoorn gedaan. Die vertelde dat weer op de Oosterschelde goed Schar en Wijting nu wordt gevangen. En zijn we nadat we het aas hadden betaald naar Vlissingen toe gegaan. Bij aankomst daar stonden er drie man te vissen vanaf 8.oo en hadden al zowat van alles gevangen Bot.Schar .Wijting en een kleine Zeebaars. Dus dit gaf ons moed om ook daar een visje naar boven te gaan halen.

Tegen 9.25 gingen voor ons beide de onderlijn richting het zilte nat toe en hadden wij de wind van achteren. Want het bleek dat Wij windkracht 4 beaufor hadden en lekker ver konden gooien. Welnu tegen iets voor 12 uur haalde Jan een Schar naar boven en ik ook kort daarna. Uiteindelijk zijn wij samen gestopt tegen 16 .35 en had Jan 4 Scharren gevangen en 1 klein Wijting en Ik had 4 Scharren gevangen.

Die allemaal eigenlijk te klein waren maar toch even aan de waterakant gestaan en lekker kunnen kletsen met mekaar. Ook kwam er in tussen nog een grote boot naar ons toe en die wilde daar gaan aan leggen waar dit niet mocht. En dus op tijd alle onderlijnen naar boven konden halen want een paar weken zie een man tegen dat hij twee hengels kwijt was geraakt door een boot die kort bij kwam varen. Voor een volgende keer wordt het dan vanaf het strand vissen wat mij meer trek dan. Voor alle vissers goede vangsten toegewenst alvast.

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > november 11, 2022

  Antwoord

  Ha Nico, toch weer lekker uitgewaaid en een viske gevangen, al was het niet echt veel, je zou toch meer verwachten nu?
  Voor de volgende meer panvissen toegewenst!

  Groetjes Peter

 2. ies > november 11, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico, je hebt er weer een mooi verslag met mooie foto’s van gemaakt. Jammer dat de vangst wat tegen viel. Maar windje in de rug is altijd lekker vissen en tja de natuur is nog steeds van slag, dus je zou bijna denken dat de seizoenen een maand of twee opschuiven. Maar je hebt leven op de toppen gehad en vis naar boven gehaald, en dan samen met je broer er op uit maakt het altijd gezellig. Voor de volgende sessie uiteraard een maaltje maatvis toegewenst.
  Groetjes ies

 3. Gino > november 11, 2022

  Antwoord

  Hou Nico,
  Toch weer lekker gevist man en wind in de rug dat is altijd beter dan op de snuit h├ę…
  De vangsten kunnen alleen maar oplopen dat hopen we met zen allen toch.
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 4. Eldert > november 11, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Gaaf dat we weer een verslagje van jou mogen lezen. Je bent weer lekker gezellig met je broer er op uit geweest . Lekker even uitwaaien aan het mooie vlissingen. Jammer van de vangsten maar dat gaat de volgende keer goed komen. Dan toch maar naar het strand denk ik? Wat dat betreft dan komen de mooiste weken er aan . Vooral savonds moet je daar zijn. Succes ieder geval .
  Groet Eldert

 5. Hugo > november 11, 2022

  Antwoord

  Hey Nico,
  Weer een lekker dagje gevist zou ik zeggen.Het is altijd leuk om aan het
  water te staan en de gezonde zeelucht in te ademen. Toch wal vis gevangen spijtig dat het geen panvis was. Het kan alleen maar beter worden als de temperaturen wat omlaag gaan. Voor de volgende veel rammelde toppen toegewenst.
  Groetjes Hugo

 6. Stefan > november 11, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, lekker gevist hoor, wind in de rug is ook mijn voorkeur, beetje actie op de toppen gehad en de volgende keer wat panvissen vangen vanaf het strand.
  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt met mooie foto’s.
  Alvast succes de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 7. Nico > november 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Mede vissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie’s op me verslag.

  Groetjes Nico.

 8. Henry > november 12, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico,
  Tof dat je er wederom met je broer Jan op uit getrokken bent om samen een visje proberen te vangen. Ja de wind recht op je snuit is niet aangenaam en we gaan ervoor om te genieten aan de waterkant. De wintervis laat zich nog niet massaal vangen maar…….zolang we ons gazonnetje nog moeten maaien gaat de temperatuur van het water natuurlijk ook niet echt aangenaam worden voor de wintervis.. Wederom veel plezier en natuurlijk een smakelijk panneke vis bij je volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 9. jack jozen > november 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Leuk dat je weer met je broer op stap bent geweest alleen jammer dat weer niet helemaal wilde lukken het is dit jaar toch een raar jaar met de vangsten de zomervis was er ook niet volop en ja waar ligt het aan misschien brengt de Sint die nu weer in het land is wel wat kadootjes in de vorm van schar Ha .
  heel veul groetjes .Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *