Home Gastvissers Jan en Nico aan Vlissingen

Jan en Nico aan Vlissingen

Advertenties


Hallo Mede vissers.

Nadat me broer jan er toch weer een keertje er op uit wilde. Om te gaan vissen want hij had een treinkaartje gekocht.En hij vroeg toch aan mij of ik toch mee wilde maar Ik had een goede griep in mij lichaam zitten.En ook daar nog een verkoudheid er bij zei ik nee tegen hem. Dus vond hij het wel jammer dat hij alleen weg moest .Maar begon met pillen in te nemen op maandag kon ik toch uiteindelijk met hem mee op zaterdag.En was Jan toch blij achteraf en kon ik hem eerst ophalen in Etten Leur. Toen vertrokken na de binnenhaven van Vlissingen om daar eerst ons gelukt te gaan proberen.

Jan en Nico aan Vlissingen Jan en Nico aan Vlissingen Jan en Nico aan Vlissingen

Toen wij daar aankwamen tegen 12:15 stond er al een visser op de steiger en die stond vanaf 10:00 te vissen.

Jan en Nico aan Vlissingen

En had al 7 kleine gulletjes gevangen en dit gaf ons moed om daar op de steiger toch ook wat boven te halen. Ook had Ik nog even voordat wij weg gingen op de weersvooruitzichten vlissingen gekeken.Hoe het er uitzag het er goed uit zon en droog weer en bijna geen wind.Maar dat pakte achteraf weer slecht uit want wij kregen weer veel regen op ons hoofd en dit en paar uurtjes. Dus dit klopte ook weer niet en hebben wij met ze twee achteraf besloten om ook niet vanaf het strand te gaan vissen. En dit maar voor een volgende keer te goed te houden ik heb daar op de steiger een paar foto”s gemaakt ook van mij broer jan met zijn kleine gulletje.

Jan en Nico aan Vlissingen

Jan en Nico aan Vlissingen

En zelf sta ik er niet op want dit doe ik alleen als ik een vis heeft gevangen.En dus je raad het dan wel geen ene vis gevangen wel zijn wij met ze twee daar toch 5 onderlijnen kwijt geraakt. Op die paar uurtjes toch weer gelachen met ze twee en gevist van 12:30 tot 17:45 en een klein visje gevangen. En in goed overleg zijn we toch maar gestopt in verband met de regen en na huis terug gereden. En maar hopen dat de zomervis er gauw aan komt want het gaat al een tijdje slecht met het buitenwater vissen.Zie ook vangstberichten maar in ieder geval geven wij niet op de aanhouders winnen he.Dus weer op na de volgende keer

Mvg van Jan [de strandjutter ] en Nico de zeehondentemmer]

ps, Wel hadden wij weer in de binnenhaven 4 tuimelaars gezien en als klap op de vuurpijl doe mij naam eer aan een zeehond…….

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico,
  weer lekker gevist, maar Nico ik vind wel dat jij de laatste tijd vaak niet op de foto staat?
  Denk dat dit een stek is, waar je over het algemeen, weinig maatse vis mag verwachten, behalve in de tong tijd? Dit is niet mijn soort van visserij! Maar ieder zijn meug!
  Verwacht dat binnen 2 weken de vangsten wel zullen aantrekken aan het strand en met de boot?
  Jammer dat je de tuimelaars en de zeehond niet op de plaat hebt kunnen zetten!

  Groetjes Peter

 2. strandjutter > maart 2, 2014

  Antwoord

  geachte Nico.
  ik vond het niet leuk dat ik een vis vang en daarna de rest regen en wat onderlijnen kwijt zijn geraakt aan de stijger maar wel die dolfijntjes en zeehond maar er komen meer dagen dat we wat beter gaan vangen niet de moed laten zakken gewoon doorgaan voor ons.
  groetjes jan

 3. Nico > maart 2, 2014

  Antwoord

  Hoi mannen,

  Die kleine gulletjes zijn eigen aan deze periode. Wij vingen ze zaterdag nog met de tientallen verder op zee. De stek die jullie bezochten, daar heb ik jaren geleden nog veel gevist. Is inderdaad een leuke zomerstek. In de winter ging ik daar wel vaker en viste dan aan de buitenkant met 1 hengel, wierp stroomopwaarts met afgaand tij. Leuke gulletjes gevangen, ook maatse.

  Grtz
  Nico, de kleine bootvisser

 4. leon > maart 3, 2014

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico,

  Leuk zo,n onbekende stek..voor mij dan , vind ik ook altijd leuk om ergens te gaan staan je weet maar nooit! Nu nog wat grotere vissen;-)

  Grtjes Leon

 5. Johan het (loze) vissertje > maart 4, 2014

  Antwoord

  Hey mannen.

  Ik herken die stek. Ik heb er een aantal jaren geleden ook gestaan (2006/2008). Toen ving ik mooie Noordzee krabben en een verdwaalde tong. Ook stond er een man te vissen op zeebaars met de dobber, en hij had toen hele mooie zeebaarzen tot 70cm. Nu weet ik het niet, maar ik weet wel, dat ik toen geregeld vast kwam te zitten.

  Gr.

  Johan het (loze) vissertje

 6. luc > maart 4, 2014

  Antwoord

  Hey Jan en nico,
  Jammer van de vangsten hé. Het is momenteel overal maar magertjes. Van die regen op zaterdag heb ik ook geweten. Ik lag toen op de oosterschelde en ben druipnat terug naar de haven gevaren. Resultaat, een 10 tal ondermaatse gulletjes. Van platvis geen enkel spoor te bekkenen. Op het strand van de banjaard en op de dijk van Colijns waren viswedstrijden bezig, benieuwd wat zij gevangen hebben. Toch fijn van je dat je ook een verslagje maakt met mindere vangsten.
  Groeten, Luc

 7. zeehondentemmer > maart 4, 2014

  Antwoord

  Hallo allemaal bedankt voor jullie reactie. Ja het is het minste wat je kan doen toch als je ga vissen.Kan je ook als je niks vang toch een verslagje insturen. Om de lezers op de hoogte houden.

  Gr. Nico en Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *