Home Gastvissers Speeltuintje met Huib

Speeltuintje met Huib

Advertenties


Hey Peter,

Gisteravond na het werk rond 15.00 naar het strand gereden. rond 15.45 stond ik recht tegenover het speeltuintje, het was echt heel erg druk maar ik kon me er net nog tussen zetten. We stonden met 7man in het vak. Eigenlijk veels te druk maar achteraf geen last gehad van de buren. Gevist met zwaar ankerlood ivm de stroming en afhouders van staal en rode. Er stond een harde wind recht op kop. Eerst een praatje met mn buurman deze stond er al van 8 uur vanmorgen en had nog maar 2botten en 1 wijting. Hij zij dat er gisternacht iemand vanaf 03.00 gestaan had en gisterochtend naar huis ging met 3 visjes. Dat was wel heel slecht. Het is snel veranderd op drie dagen tijd want vorige week donderdagnacht was het iedere draai vis maar nu had ik het eerste uur maar 1 schar en 1wijtinkje. rond een uur voor laag water 18.00 was het inmiddels donker 3 keer achter elkaar vis.

Speeltuintje met Huib

Maar niet met drie tegelijk. Af en toe een schar of een wijting. Bij niemand kwam er veel vis boven. De andere buurman stond er al vanaf 11.00 gisterochtend en ving pas rond 18.00 de eerste vis. Rond een uur na laag was het beter nu ving ik eindelijk een triplet.

Speeltuintje met Huib

Speeltuintje met Huib

Om 21.00 uur gestopt en de vangst was 12 schar waarvan 10 mooie. En 12 wijting waarvan 1 maatse. Deze keer viel me tog wel tegen na de goede vangst donderdagnacht, maar het blijft vissen. Waaraan het lag ik denk de harde wind op kop.

groeten, Huib

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 13, 2012

  Antwoord

  Hoi Huib,
  dat is het mooie van vissen, dat het niet elke keer zo goed gaat en elke keer weer een verrassing!

  Groetjes peter

 2. Werner V > november 13, 2012

  Antwoord

  Beetje jammer van de vangsten Huib maar zoals Peter kwam te zeggen … het hoort er allemaal bij. Elk jaar heeft zo wel zijn periodes dat de vis helemaal los gaat en meestal duurt dit dan tot de nachten kouder worden. Daarna komen ze nog een keer massaal terug en dan is het gewoonlijk wel over met de pret.
  Toch een voordeel dat je de voorbije weken lekker hebt kunnen staan vangen.

  Grtz
  Werner V

 3. Gijs > november 14, 2012

  Antwoord

  Gelukkig is er niet elke keer zoveel te vangen, laten we zeggen dat de spanning van het wel/niet vangen een gedeelte van de lol is. Nog steeds 5 plaatsen open op maandag 5-11 om te baarzen op de Valkyrie. Geen gegadigden?

 4. Peter(Fishguppy) > november 14, 2012

  Antwoord

  Hoi Gijs, 5-11 is toch al geweest?

  Groetjes peter

 5. Gijs > november 14, 2012

  Antwoord

  Excuses, 19-11 zijn er 5 plaatsen vrij.

  Groet Gijs

 6. Paul > november 14, 2012

  Antwoord

  @Gijs wij zijn altijd opzoek naar nieuwe sponsors.

  Gr.

  Paul

 7. Gijs > november 16, 2012

  Antwoord

  Paul,

  Helaas ga ik daar niet over, echter wanneer de trip niet doorgaat door te weinig animo sta ik nog op de kant te kijken šŸ˜‰

  Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *