Home Bootvis verslagen Martijn Boone, bootvissen Oosterschelde

Martijn Boone, bootvissen Oosterschelde

Advertenties

Beste mensen, met veel plezier lees ik regelmatig vangstberichten op deze site dus ik vond het eens nodig om zelf ook eens wat van me te laten horen….

Hoe het allemaal werkt om een vangstbericht hier te plaatsen is voor mij allemaal nieuw maar ik hoop dat het zo goed is en dat de foto’s ook op de juiste manier goed aankomen…..

Zelf heb ik sinds April weer een bootje liggen in Yerseke, en gister voor de eerste keer dit (winter)seizoen weer eens gaan kijken of er al schar te vangen viel….

Met een half kilootje pieren en een paar zagers naar het goesse sas gevaren en daar begonnen rond 10 uur bij de O14 op zo’n 20 meter water.

Martin Boone, bootvissen Oosterschelde

Veel vis hier maar helaas alleen kleine wijting… na een paar uurtjes gevist te hebben hier begon dat toch te vervelen en ben ik een stukje trug gevaren en de laatste 2 uurtjes van het afgaande tij hier uitgevist. Op zo’n 18 meter voor het goesse sas kwam er weer veel kleine wijting boven maar ook 2 wat grotere wijtingen en de eerste scharren dit seizoen waren ook een feit!

Martin Boone, bootvissen Oosterschelde

Dit geeft toch hoop aangezien het nog maar 5 oktober is…

Veel vis gevangen dus, alleen 90% te klein maar gelukkig zojuist toch een pannetje vol verse scharren kunnen bakken….

In November is het prijs, het kan nu alleen maar beter worden….

Groeten Martijn Boone

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 6, 2019

  Antwoord

  Heu Martijn, hartstikke leuk een vangstbericht van jou, heel blij mee en volgens mij, de vissers die wel eens een bootje huren of zelf een boot hebben, ook! De eerste scharren, kan alleen maar beteren!

  Mocht je vaker willen schrijven, graag de foto’s horizontaal, dan komen ze veel beter tot hun recht op de site en kan ik er een logo van maken!
  Groetjes Peter

 2. E De Rooij > oktober 6, 2019

  Antwoord

  Ha Martijn
  Een ouwe bekende die zich weer eens laat horen. Gaaf man dat je weer een boot hebt. En nu maar weer heel veul vangstberichtjes schrijven he. Hoop gauw weer een keer naar zeeland te komen om samen met jou de Oosterschelde leeg te vissen. Kom jij een keer deze kant om tongen te meppen.

 3. Rob Torsk > oktober 6, 2019

  Antwoord

  Hey Martijn,
  Leuk om een vangstbericht van de Oosterschelde te lezen.Het ziet ernaar uit dat de vangsten beter worden nu de schar is gearriveerd.Binnenkort nog de grote wijtingen erbij en dan kan het visfestijn echt beginnen.
  Groetjes Rob

 4. Nico > oktober 7, 2019

  Antwoord

  Hoi Martijn. Dat is lang geleden dat ik wat van je gehoord heb. Leuk van je vangstbericht van de Oosterschelde dat ik lees nu.Mooi klusje vis in de emmer .Met een mooi verslagje er en hopelijk volgen er meer dan.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 5. Martijn boone > oktober 7, 2019

  Antwoord

  Wat een leuke reactie’s allemaal zeg!! Ik krijg weer zin om te schrijven en dat ga ik weer doen ook… bedankt en fijn dat het gewaardeerd word!

 6. jack jozen > oktober 7, 2019

  Antwoord

  Hallo Martijn.
  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt dat is weer een tijdje geleden dat er een verslag van de Oosterschelde komt .Maar zo te lezen heb je toch een mooi visdagje gehad en ook nog vis voor het panneke super Groetjes Jack.

 7. Henry > oktober 9, 2019

  Antwoord

  Beste Martijn,

  Een leuk vangstbericht van een trotse visser met een eigen boot. Goed om te horen dat de schar al gearriveerd is, voor de grotere wijting is het sowieso nog wat vroeg. Uit jouw vangst blijkt dat ook op de Oosterschelde nog wel ’n visje zwemt!!
  Goede vangst bij je volgende boottripje.

  Groetjes, Henry

 8. hugo > oktober 9, 2019

  Antwoord

  Hallo Martijn,

  Ben zeer blij om een bericht te lezen over de Oosterschelde en dat er weer wat vis wordt gevangen,ooit gingen we maandelijks naar Yerseke om een bootje te huren bij den Jonny(Zeepiertje)in de Emmastraat om dan een leuk visje te vangen,maar dat is gestopt in 2008 wegens de slechte vangsten toen.Succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 9. Jack Peelman > oktober 13, 2019

  Antwoord

  Leuk je weer een keer te lezen Martijn, lang geleden trouwens.

  Groetjes,
  Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *