Home Gastvissers Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Advertenties

Hallo allemaal.

Nadat Johan afgelopen jaar tegen mij had gezegd als hij ander werk vind zal hij het bootje betalen. Welnu het was zo gebeurd want toen hij me mailde zei hij tegen mij dat hij ander werk had. Dus Ja hoe neer gingen wij vissen met het bootje en in welke maand dus toen wij de goede vangsten hoorde. Hebben wij de knoop door gehakt om in Januari te gaan en wachten op goed weer dan.Het werd dus op 8 januari lekker de gehele dag droog weer gehad en maar weinig wind er bij. Dus had Johan eerst het zeeaas besteld bij van dixhoorn en hadden wij twee keer 7 ons pieren genomen en 1 keer 9 ons.Ook hadden wij afgesproken om te wachten bij het huis daar bij dixhoorn zodat we gezamelijk met ze drie het aas konden afrekenen. Ook zoals alweer werden wij vriendelijk ontvangen door Mvr en Dhr van dixhoorn en ook uitleg gehad waar wij moesten gaan liggen en dat werd bij het strand van Wemeldinge en op een diepte van 20 meter en lekker dicht bij.

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Toen wij op de plaats kwamen gingen de onderlijnen tegen 8:30 naar richting het zilte nat toe en wachten wie de eerste vis naar boven haalde en dat was Johan met een schar.

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

En toen ging het de eerste twee uur goed los veel scharren en wijtingen en er zaten ook zeer grote wijtingen er bij en mooie scharren daar.

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Nadat het drie uur was aan opkomen ging het niet goed meer veel vuil en hebben wij in overleg besloten om iets ondieper te gaan liggen na de kant toe en ging het weer los met vangen. Op het einde zijn wij nog voor het kanaal gaan liggen op een diepte van 15 meter en toen ging het ineens lopen met de vangsten van Mij telkens mooie schar er aan en ook mooie wijtingen van formaat.

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Jan, Nico en Johan, met huur boot Dixhoorn

Daar hebben wij ook nog veel krabben gevangen???? dus die zaten er weer wat wil je met dit weer. De eindstand van gevangen vis totaal 54 Wijtingen. 32 Scharren. en 1 Meuntje. de vissers waren Johan. Jan en Nico en tegen 16:30 zijn we gestopt en naar de Haven toe gevaren en was het een leuke dag en Johan nog bedankt voor het betalen van de Boot en dat je woord heeft gehouden klasse.

Groetjes Johan.Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. jack > januari 10, 2016

  Antwoord

  hoi mannen toch een mooie visdag gehad en de vriezer weer kunnen vullen mooi, verslag en foto,s en net op tijd want ik denk dat weer gaat omslaan dan is het effen gedaan gr jack

 2. Johan Frijters > januari 10, 2016

  Antwoord

  Hey die Jan & Nico,
  Ik heb een fantastische dag gehad met jullie.
  We hebben goed gevangen en we hebben het ook ontzettend naar ons zin gehad en flink gelachen.
  Jullie zijn voor mij de echte vismaten en ik hoop dat er nog meer van deze bootsessies zullen volgen in 2016.
  Nogmaals bedankt mannen.
  Groeten van jullie andere vismaat Johan.

 3. Nico > januari 10, 2016

  Antwoord

  Hallo JACK en Johan. Bedankt voor jullie reactie op mij vis verslag.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Hans de bruijn > januari 12, 2016

  Antwoord

  Hoi mannen mooi verslag goed om te lezen dat er weer eens goed gevangen word op de Oosterschelde hopelijk houd het stand want daar doe je het voor als sportvisser Groeten Hans

 5. Nico > januari 12, 2016

  Antwoord

  Hoi Hans. Ook jij nog bedankt voor je compliment omtrent het vis verslag van mij.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *