Home Gastvissers Luc aan de keerring

Luc aan de keerring

Advertenties


Dag Peter,

Ook ik wou je al veel eerder mailen . De eerste maanden kon ik nauwelijks op een stoel zitten , dus pc op mijn tv aangesloten om te kunnen surfen maar typen al liggend viel niet goed mee. Alle dagen bezocht ik je site om je vangsten te bewonderen. Telkens weer was het slikken omdat ik aan mijn bed of zetel gebonden was . Ben er zelf een tijdje depri van geweest omdat de revalidatie zo tergend langzaam verliep. Vandaar dat ik je zo bewonder, jij blijft er steeds zo positief bij Met vandaag (ondertussen al gisteren) erbij ben ik nu 6 x gaan vissen met de boot. Vanmorgen half elf richting roompotsluis en tot ergernis was de sluis defect, ze waren er al 2u30 aan het sleutelen.

Luc aan de keerring

Dus ik terug en voor de kering gaan liggen tot de sluis hersteld was. Had de tijd niet om mijn 2é lijn te monteren zoveel aanbeten maar van ondermaatse wijting ,schar en steenbolk. Uiteidelijk toch een mooie maatse schar weten verzilveren.

Luc aan de keerring

Nadien dan toch maar door de sluis richting banjaard gevaren maar buiten 2 net maatse wijtingen en 2 mooie scharren veel ondermaats spul. Toen de stroming te fel werd besloten om terug te keren en weer voor de kering (binnenzijde) te gaan liggen. Bij het afnemen van de stroming heb ik dan een zeebaars van 46 cm gevangen en nog een mooie schar en hopen steenbolken.

Luc aan de keerring

Nou ,het was wel een lekker dagje het water op met mooi weer en in gezelschap van mijn vrouw. Begin juli eens wezen nachtvissen voor de banjaard.

Luc aan de keerring

10 gullen waarvan 8 maatse mee en 8 maatse tongen, mijn schoonbroer 5 gullen en 4 tongen en 1 gladde haai van 69 cm (terug gezet na foto).

Luc aan de keerring

Begin augustus kon niet meer op dezelfde plaats vanwege boeien en netten, dus wat verder gaan liggen. 3 maatse gullen waarvan de grootste 54 cm en 2 maatse tongen, mijn vader 1 gul en 1 tong.

Luc aan de keerring 

Luc aan de keerring

Die nacht wel een storm gehad en met veel moeite terug binnen geraakt.

Zo, ik hoop dat het ondertussen al wat beter gaat met je en hoop je vlug eens weer te zien aan of op het water.

groeten, Luc

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 4, 2011

  Antwoord

  Hoi Luc,
  bedankt voor je leuke bericht!
  Had je niet veel groen aan de binnenzijde voor de keerring?
  Hoe diep had je gelegen voor de Banjaard?

  Groetjes peter

 2. Luc > september 4, 2011

  Antwoord

  Peter,
  Kwa groen viel dat best wel mee hoor. Af en toe hing er wel wat aan.
  Voor de banjaard lag ik op ongeveer 15 meter diepte bij laag water .

  groeten Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *