Home Gastvissers Maup aan Hoek van Holland

Maup aan Hoek van Holland

Advertenties


Hoi Peter,

Afgelopen donderdag en vrijdag ben ik gaan vissen op de pier van Hoek van Holland.

Maup aan Hoek van Holland

De donderdag heb ik gevist met ingevroren messchelpen, waarop ik aardig wat aanbeten gehad heb, maar slechts 3 maal een visje wist te haken, 1 ondermaatse en twee maatse waarvan er een zo dik als een gul was.

Maup aan Hoek van Holland

Deze wijting barste uit zijn voegen van de kuit.

Maup aan Hoek van Holland

Vrijdag heb ik 75 pieren gehaald bij avicentra en weer richting de Pier gereden. Ik was nieuwsgierig of het met pieren beter zou gaan.

Maup aan Hoek van Holland Maup aan Hoek van Holland

Meer aanbeten dan met de mesheften en in het begin alleen wijting en een piepklein gulletje.

Maup aan Hoek van Holland Maup aan Hoek van Holland

Later toen de stroom eruit ging ving ik nog drie scharretjes 1 kleintje en twee aan de maat.

Maup aan Hoek van Holland Maup aan Hoek van Holland Maup aan Hoek van Holland

Beide avonden was het zo koud dat het zeewater in mijn emmer bevroor. Laatste piertjes aan ome Rob gegeven, die met zijn Hoekse steun naast me stond te vissen. Jammer genoeg waren de batterijen van mijn camera leeg anders had ik nog een foto van de steun kunnen maken, lijkt me leuk om na te maken voor in je “tactieken “rubriek, zodra ik de breedtemaat weet van de betonnen rand aan de pier zal ik er een maken.

Groetjes en tot zaterdag Maup

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 31, 2011

  Antwoord

  Hoi Maup,
  je bent niet bang van de koude, zo te zien en nog vis gevangen ook!

  Tot zaterdag!

  Groetjes peter

 2. willem(gaatvissen) > februari 1, 2011

  Antwoord

  Mooi Maup,

  Toch nog vis met die kou! Afgelopen maandag (overdag) werd er over het algemeen weinig gevangen op de pier.

  Vis greetz,

  Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *