Home Gastvissers Ter Heijde strand/Aardappeldal

Ter Heijde strand/Aardappeldal

Advertenties


Hoi Peter,

Allereerst wil ik zeggen dat ik blij ben dat je weer thuis bent en ik hoop dat je snel weer in staat bent om je geliefde hobby weer uit te gaan oefenen. Gelukkig was het in je “ziekenhuisperiode”niet echt wild met de visserij,uitgezonderd dan de botvangsten, maar je weet, die tellen voor mij niet mee. Ik ben zelf in de meivakantie een weekje naar zeeland geweest waar ik gevist heb in het aardappeldal ,Westenschouwen en Zoutelande.

Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal

De vangsten waren echt om te huilen, wellicht kwam dat omdat het werkelijk stervenskoud was.

Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal

Ik heb ook gevist in Terheijde aan zee op “Willems”plekje waar ik tot gisteren niks anders dan bot gevangen heb, Gisteren was echter anders, Ik heb er gevist van een uur acht tot s’nachts een uur (opkomend).

Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal

Ik had een stille hoop op een tongetje maar dit was achteraf ijdele hoop.Vanaf het allereerste ogenblik felle aanbeten gehad op de zagers die Maggi uit oude Tonge voor me had meegenomen. In het begin ving ik alleen grote botten en kon ik niet alle beten verzilveren en ik besloot wat kleinere haakjes op de onderlijnen te zetten.

 Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal

Toen in de schemering een mooie felle aanbeet en een mooie baars kwam op het droge.

Ter Heijde strand/Aardappeldal

Een mooie maatse Baars waar ik erg blij mee ben!

Om half elf bezoek gekregen van een jongen uit Nijkerk die een 800 mtr. Met drie anderen aan het vissen waren en deze hadden alleen maar zeebaars en wat piepkleine botjes gevangen. Hij had gezien dat ik de botten terugzette en vroeg om de volgende voor hem te bewaren. In het pikkedonker alleen nog maar wijting ??? gevangen en een meuntje.

 Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal Ter Heijde strand/Aardappeldal

Om half een op gaan ruimen en de botten geruild voor nog drie zeebaarzen van de Nijkerkers, op zich een zeer goede ruil vind ikzelf hehehe.

Ter Heijde strand/Aardappeldal

Ter Heijde strand/Aardappeldal

Mijn totale vangst was een stuk of vijftien botten een mooie zeebaars en zeker wel twintig wijtinkjes.

Groetjes en beterschap Maup.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 24, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup,
  ziet er lekker uit, die zeebaars, ik weet wat jij gaat eten!

  Groetjes peter

 2. willem(gaatvissen) > mei 24, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup,

  Jij hebt je slag geslagen! De volgende sessie voor mij wordt weer Ter Heijde denk ik. Mooie vangst!

  Vis greetz,

  Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *