Home Zeevissen in Denemarken en buitenland Rudi, visvakantie Jutland, Denemarken

Rudi, visvakantie Jutland, Denemarken

Advertenties

Dag Peter,

Het is wat laat maar hier alsnog bericht over de vangsten. Helaas hebben wij weinig vis kunnen vinden, we hebben nog enkele uren op Gjerrild Klint gevist maar helaas maar een paar beten gehad, het viel ons wel op dat er niemand meer aan het vissen was. We zijn verder zuidwaarts gereden en hebben daar nog wat gevist maar ook geen beet. De Deen die ik daar sprak gaf aan dat er al 2 weken zeer slecht gevangen werd.

Laat in de middag zijn we richting ons huisje gereden en zijn nog even gaan kijken bij het militaire platform. Daar werden wel wat makreel en haring gevangen. Ook daar heb ik een Deen gesproken die aangaf het na 4 dagen geprobeerd te hebben het op te geven. Ook hij had maar enkele platvissen kunnen vangen en was aan het vissen op haring.

Vrijdagmiddag zijn we naar het platform gereden maar na enkele inworpen begon het te regenen en hagelen dus zijn we terug gegaan naar het huis waar we hebben opgeruimd. De visserij was slecht maar verder een prima week gehad.

Alsnog bedankt voor jou info en als we weer gaan dan laat ik weten wat het is geworden.

Groetjes Rudi van Hoof

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > december 1, 2017

    Antwoord

    Hey Rudi, bedankt voor je bericht! Altijd leuk als mensen, die bij ons info halen, een bericht achterlaten, zouden meer mensen moeten doen!
    Ik had je vooraf al verteld, dat het najaar daar in de streek, niet het best is, april en mei kunnen top zijn! Denk dat het najaar beter is voor Langeland en Nyborg(Funen), voor de kantvisserij.
    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *