Home Gastvissers Nico en Jan met HSV De Philips

Nico en Jan met HSV De Philips

Advertenties


Hallo mede vissers.

Dit was de laatste wedstrijd van H.S.V.Philips Roosendaal van het jaar 2012-2013. En deze is weer gevist bij Waarde 12. 0ok was het een jubileum wedstrijd van 60 jaar bestaan van de Visclub .

Nico en Jan met HSV De Philips

Nico en Jan met HSV De Philips

De opkomst deze keer 9 man aan de waterkant in plaats van 7 man nog te weinig. Aanvang was om10:15 tot en met 13:15 en toen de toeter ging precies om 10:15 gingen de onderlijnen weer richting het zilte nat toe.

Nico en Jan met HSV De Philips

En ook met verschillende zeeaas gevist en onderlijnen wat je ook deed de vis wilde maar niet bijten. Wel hadden we de wind van achteren en bijna bladstil .Wat we wel zagen dat er een paar van die tuimelaars voorbij kwamen zwemmen en een prachtig gezicht is. Uiteindelijk werd er door twee man een visje naar boven gehaald bot van 31 cm en 28 cm en dat was het.

Bij de feestavond pas in oktober word er beslist of er dan genoeg mensen aanmelden en zo niet dan stopt de visclub van Philips er mee.

Ook heb ik maar een paar foto”s gemaakt en zonder vis er op omdat die mensen nog wat ver van mij vandaan stonden.

En hopelijk komen er wel foto””s van de geep er op met een verslag want daar verheug ik mij in ieder geval op. Voor de andere vissers

Vang ze, Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 7, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,
  blijft erg zonde van zo’n visclub, die al 60 jaar bestaat!
  Kan alleen het advies geven om wat later in het voorjaar te beginnen met de wedstrijden, want er is heus we wat meer te vangen aan Waarde en Ouwerkerk, als de water temperatuur een graag of 7 is, nu met 3,5 is het gewoonweg veel te koud op ondiep water!

  Groetjes peter

 2. leon > april 7, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,

  Toch even eruit toch, wou gisteren ook nog gaan vissen ergens , hopelijk die temperatuur wat omhoog en daarmee de vis….ver te zoeken momenteel!

  grt leon

 3. Nico > april 7, 2013

  Antwoord

  Hoi Peter wat betreft later vissen in het voorjaar kan niet. Omdat ze dan met de binnenwater wedstrijden beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *