Home Strand en kantvisserij Op Tong vissen in de Botlek(Video)

Op Tong vissen in de Botlek(Video)

Advertenties

Beste visvrienden,

een video van het vrij recent, een week geleden, op Tong vissen, soms zit het mee en soms zit het tegen! Deze maal zat het naar omstandigheden heel erg mee! Geen foto’s gemaakt, omdat ik toen nog wilde stoppen met onze site! Inmiddels ben ik weer genezen!

Op facebook staat deze video al en is al vaak bekeken, maar ik kan hem niet onthouden voor de visvrienden zonder facebook en ik zou het erg op prijs stellen als je jezelf abonneerd op mijn youtube kanaal:

Fishguppy’s visvangsten. https://www.youtube.com/channel/UCsMUbrnGv3_Z9mjcSTg4dfA

Ook op youtube staan reacties open!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. jack Jozen. > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Pedro ik heb hem al op facebook gezien een super film en een geweldige vangst tenminste dat zou het voor Henry en Mij zeker geweest zijn groetjes van Deze Kant.

 2. Nico > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter. Het blijf een mooie video om er telkens naar te kijken met leuke vangsten toen.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 3. Stefan Groenheide > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Bedankt voor de mooie video, ik doe niet aan gezichtenboek en heb ook geen plannen, dus ben blij dat je de video alsnog hier plaatst!
  Groeten Stefan

 4. Bruyninckx Gino > augustus 6, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter,

  mooie filmpie en een topvangst weeral !

  grtjs
  Gino

 5. Henry > augustus 6, 2019

  Antwoord

  Hey Peter,

  Ik ben nog steeds blij da ge nie mee de site gestopt bent anders had ik dit filmpke niet kunnen bekijken ( wil ook geen facebook)
  Ik wist nie dat er op da stekske zoveel tong rond kon zwemmen, zie ook dat je als onderlijn rode amnesia gebruiktvan ??? mm. Verklaard dit de prachtige vangsten? Met m’n rug gaat het inmiddels gelukkig steeds beter, ben al weer wat aan het oefenen en hoop dadelijk na zo’n 3 maanden alleen maar kwijlend naar de visverslagen te kunnen zitten kijken om begin sept. eindelijk ook weer ’n hengeltje uit te kunnen gaan gooien.

  Groetjes, Henry

 6. Peter(Fishguppy) > augustus 6, 2019

  Antwoord

  Bedankt visvrienden!
  Henry, ik gebruik als hoofdlijn idd amnesia rood en 18,3 kg trekkracht en is niet kapot te krijgen, net als de wft gevlochten lijn en je ziet hoe snel ik ze eruit draai, om te voorkomen, wat jij ook laatst had meegemaakt, namelijk dat er een grote tong naar de stenen duikt en vastloopt en dat is iets wat niet met iedere lijn gaat en zeker niet als er een knoopje in zit(voorslag).
  Beterschap Henry en hopelijk is het snel september en ben je uitgerust en dan een beetje matigen met het belasten van je rug en dan blijft het hopelijk goed gaan voor je!

  Groetjes Peter

 7. hugo > augustus 6, 2019

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Mooie video van uw nachtvisserij,soms denk ik dat de tongen op jou liggen te wachten Peter ha ha…en als ik je dan bezig zie lijkt alles zo gemakkelijk maar dat is het natuurlijk niet man!Het is de kunst om ze te zoeken en ze dan te vangen en dat beheers jij als de besten.Ik ga ook eens proberen om s’nachts te gaan om het verschil te zien.Bij deze heb ik mij geabonneerd op uw youtube kanaal.Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *