Home Gastvissers Nico en Johan, vissen aan Waarde

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter.

Wij hadden de laatste keer vanaf het strand te vlissingen met ze twee toen 35 Stuks uitgehaald. Was het nu deze keer om dat te gaan verbeteren en ook het aantal van 65 stuks van afgelopen jaar bij Waarde. Ook toen wij het zeer kwaliteit zee aas hadden die Wij eerst hadden gaan ophalen bij van Dixhoorn tegen 15;30 en daar heeft het niet aan gelegen Deze avond. Want toen wij bijna in het donker gaan vissen kregen we wel gelijk al beet en dachten Wij nu ga het gebeuren ook zaten er veel missers bij….. na zo grote aan beten. Uiteindelijk gevist Tot 21;15 en was de eindstand Johan 19 Wijtingen waarvan een de 37 cm haalde en een paar net De Maat.

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Ik zelf had deze avond maar 11 stuks waarvan een bot ook de mooie lengte had en een Wijting aan de Maat de kleintjes terug gezet. Me broer had geen tijd Werk en de volgende keer ga Hij dan ook mee en wat Peter en Frank veel konden lachen hadden Wij met ze twee dit ook die avond. Ik denk nog dat het zeewater nog niet te koud is want afgelopen jaar 2017 toen op 9 november haalde Wij met ze twee daar 65 stuks naar boven. En de volgende keer meer succes daar en ook met goede Vangsten en met meer foto’s er bij dan en van ons zelf.

Groetjes Nico en Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 15, 2018

  Antwoord

  Groot gelijk, lekker dichtbij en de wijting is momenteel overal, meer klein dan groot.
  Groetjes Peter

 2. Henry > november 15, 2018

  Antwoord

  Beste Nico en Johan,

  Ook bij jullie visavontuur, net als bijna overal, helaas nog veel ondermaatse wijting. We geven ze gewoon nog efkes de kans om groter te groeien om daarna smakelijk te kunnen smullen van ’n heerlijk maaltje lekkerbekjes. Veel plezier en goede vangst bij jullie volgende sessie!

  Groetjes, Henry

 3. jack jozen > november 16, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan jullie hebben toch weer een mooie visdag gehad en ook nog panvis gevangen dat zal Jan wel erg gevonden hebben dat hij niet mee kon,en de volgende keer nog meer maatse he gr.

 4. hugo > november 16, 2018

  Antwoord

  Hello Nico en Johan,

  De kleine wijting is soms een plaag maar soms zitten er wel mooie exemplaren tussen,toch wat vis voor de pan gevangen en de gezonde zee lucht krijg je er gratis bij.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *