Home Strand en kantvisserij Vissen aan Rozenburg, daar kun je lachuhhh

Vissen aan Rozenburg, daar kun je lachuhhh

Advertenties

Deze avond, volgens de afspraak, was Frank om 16.45u bij mij, we zouden de dikke najaars tongen gaan belagen, op onze najaars plek. Na de nodige drukte onderweg en erg veel lachen in de auto, waren we iets na 6u op de stek en zo gauw de hengels erin lagen, stonden er 4 toppen zeer uitbundig te klapperen en als we gingen indraaien, zaten er bijna steevast tripletten aan, alleen de foto’s met de gsm met flitser gemaakt zijn erg troebel, meestal, misschien toch weer eens overstappen op de camera!

Vissen aan Rozenburg, daar kun je lachuhhh

Vissen aan Rozenburg, daar kun je lachuhhh

Alleen de paar botten die we vingen waren aan de maats en op bolken staat geen maat, maar in tegenstelling tot Vlaardingen, waren de wijtingen erg klein en niet 1 aan de maat, het was wel lachen vanavond, indraaien en lachen, vooral lachen!!

Vissen aan Rozenburg, daar kun je lachuhhh

We hadden al gelijk afgesproken, om het niet te laat te maken en om half 9 draaien we voor het laatst in en lachen we, maar dat was nog niet het laatst.

Vissen aan Rozenburg, daar kun je lachuhhh

Wat hebben we een vis gevangen en wat hebben we gelachen, maar helaas niets voor de pan, dat gaat donderdag worden, vanaf Neeltje jans met ons bootje. Dit ben je heel snel beu!

Tot de volgende,

groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Frank > november 14, 2018

  Antwoord

  Hoi Peter
  Het was weer leuk, de vis was wel te klein maar morgen zullen ze groter zijn.
  De tong groeit ook nog natuurlijk .
  Misschien nog een herkansing later .
  Groetjes Frank

 2. Nico > november 14, 2018

  Antwoord

  Hoi Peter en Frank. Lachen is ook goed voor je en als er een mindere dag er tussen kan gebeuren. Die wordt dan goed gemaakt met het bootje de volgende keer veel succes dan. Wij
  gaan vanavond proberen bij Waarde verslag komt daarvan en hopelijk met goede vangsten daar.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. jack jozen > november 14, 2018

  Antwoord

  Hoi waarde vrinden jammer dat de tong niet aanwezig was en dat de wijting nog effen moet groeien.Ik denk dat jullie in de kraamkamer hebben gevist ,of je bent te vroeg gestopt.Mijn maatje en ik hopen binnenkort ook nog eens te kunnen gaan maar dan niet in de kraam maar bij het volwassen onderwijs Hi.groetjes Jakie.

 4. hugo > november 14, 2018

  Antwoord

  Hello Peter en Frank,

  Vissen is leuk maar niks gaat boven plezier maken met een maat aan de waterlijn,jammer van de tong maar als de kleine wijting massaal aanwezig is dan heeft de overige vis het altijd wel moeilijk.Volgende keer meer succes.

  Groetjes Hugo

 5. Henry > november 15, 2018

  Antwoord

  Hoi Peter en Frank,

  Het zijn niet altijd emmers vol vis voor de vriezer die een visdagje leuk en plezierig maken. Goed om te horen dat jullie ook bij veel ondermaatse vangsten ook kunnen lachen! Veel plezier bij jullie volgende sessie.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *