Home Gastvissers Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde

Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde

Advertenties


Hoi Mede vissers.

Nadat wij voor het laatst waren gaan vissen was dit toen verleden jaar. En op 23 Juli 2013 en hadden wij weer afgesproken om het weer een keertje te willen proberen. Dus eerst had Johan naar van dixhoorn gebeld om te vragen of er nog een bootje vrij was. Dit was geen probleem zei ze en toen de Zeemeermin genomen.Ook gelijk het zeeaas besteld een paar dagen van te voren Pieren en Kweekzagers. Toen tegen 7 uur bij van dixhoorn even gewacht op mekaar zodat dan gelijk het bootje kon worden afgerekend binnen. En daarna het zeeaas mee genomen en na de haven toe gereden en de visspullen op het bootje gelegd. Ze vertelde dat er na de middag de wind hard zal aan trekken van 4 beaufor tot 7 beaufor. Ook gaven ze onweer er bij af en bleven zowat vlakbij de kustlijn en moet Ik ook er nog bij vermelden dat wij weer vriendelijk werden onthaald zoals door Mvr van Dixhoorn en Dhr van Dixhoorn. Het zeeaas zag er zoals gewoonlijk weer uitstekend uit. Toen zijn we tegen 7:45 de haven uit gevaren en zaten wij op een diepte van 6 meter en kort daarna liep deze zo hard terug de meter en zaten wij ineens vast op een zandplaat.

Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde

Nog nooit geen probleem gehad en in eens diepte van 1 meter wel hadden wij de diepte meter toch goed in de gaten gehouden met 4 man. En zo zie je maar weer dat het water verradelijk kan zijn en voordat je het weet ben je te laat om te reageren hier op. Johan heeft gelijk Dhr van dixhoorn gebeld en deze kwam wat later met een andere bootje om onze visspullen over te laden en daarna een voor een na de andere bootje toen met grote lieslaarzen aan en na de haven terug. Want daar mochten we een andere visbootje uitzoeken zodat we toch nog konden gaan vissen. Wij hoefden niks bij te betalen service van het huis zei hij nog. En hebben wij hier hem enorm bedankt en een groot compliment hier voor gegeven waar zie je dat nog tegenwoordig. En weer op weg gegaan vlakbij kattendijke hier werden toen 4 scharren na boven gehaald 1 johan. 2 Jan en 1 Johan ondertekende helemaal niks wel geteld een mooie beet maar niks.

Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde

Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde

Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde Nico en vrienden, een dagje Oosterschelde

Ook werden er krabben na boven gehaald. En konden wij het anker niet op zijn plaats houden en zijn we naar overleg na vlakbij de kant gaan proberen totaal 3 keer en dit leverde helemaal niks meer. En hebben wij ook gezegd tegen mekaar als er meer wind staat dan 4 beaufor niet meer gaan vissen.

Mvr groeten van Johan [ het Boske ] Broer Jan Strandjutter ] Nico de Zeehondentemmer. en nog een naamloze Johan.

Uiteindelijk moeten vluchten voor onweer en zeer harde wind en regen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 4, 2014

  Antwoord

  Hoi Nico,
  dat was weer eens wat minder dan!
  Je moet ook altijd binnen de boeien varen, die zijn er niet voor niets, of je moet een gps hebben, met een uitgestippelde route!
  Een les voor de volgende keer, zal jullie beslist niet meer overkomen, denk ik!

  Groetjes Peter

 2. leon > januari 4, 2014

  Antwoord

  Hoi ,

  Haha ach ja kan de beste overkomen …dat is inderdaad service nog geluk dat ze nog bootjes over hadden ,zal zomers anders zijn denk ik mooie service inderdaad!

  Dus dag toch nog geslaagd !

  Mvgr Leon

 3. Peter(Fishguppy) > januari 4, 2014

  Antwoord

  Beste mensen, er kunnen enkele mensen niet op de site.
  Wil even weten wie er nog meer problemen mee hebben?

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *