Home Gastvissers Nico, Johan en Jan, vissen aan Waarde

Nico, Johan en Jan, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Het was weer 17 Maart geleden dat Wij met ze drie eens zijn gaan vissen. Het kwam vandaag ook zo weer uit en dus eerst het aas gisteren voor gebeld om vanmiddag het dan gaan ophalen. Wij gebruikte vanmiddag alleen maar pieren en daar moesten we het mee doen.  Jan was er daar heel vroeg en ook om de kranten af te geven waar ze heel blij mee waren. En toen hij het aas had betaald

was hij al naar Waarde toe gegaan om wat onderlijnen en lood te zoeken. Wij kwamen pas tegen 12.30 bij de fam. Dixhoorn aan en eerst een praatje met die gezellige mensen te hebben gemaakt. En kort daarna het

aas ook betaald hebben zijn we ook naar Waarde toe gereden. Omdat Wij het weer eens wilde gaan proberen daar om een visje te vangen moet er wel bij zeggen toen Wij boven aan de dijk kwamen. De wind van achteren hadden en uit het Noord Oosten en dacht Ik dat ga het niet worden denk Ik  en achteraf had Ik toch gelijk gekregen.

Omdat me Maat Johan toch nog drie botjes heb gevangen. Jan had een Zeebaarsje en twee botjes. En Ik zelf had maar 1 botje en daar was het bij gebleven ook kwamen de onderlijnen nog terug met het aas er nog gewoon er aan. Dus de krab is nog niet massaal aanwezig Johan en Ik gooide de eerste

onderlijn pas tegen 13.30 richting het zilte nat toe en hebben wij samen gevist tot 17.50 het water pas tegen 16.40 op zijn hoogst. En er stond nu daar ook veel stroming en kan er mee te maken hebben gehad dat de

vis niet aan het aas kon komen. Jan is nog door gegaan toen Wij waren en naar huis zijn terug gereden en heb Ik toch maar een verslagje ingestuurd zodat de mensen die dicht wonen om te lezen omtrent het vissen daar. Johan kwam nog naar me toe om mij te feliciteren met me 45 jaar trouwdag op 9 April om dan met ze drie een pintje op te proosten. Heb nog wel drie foto’s genomen maar niet van ons met een pint in de hand  staat niet he aan de waterkant. Wel weer veel gelachen en hoefde Johan en Ik niks te zeggen omdat Jan veel aan het wordt was en dus dachten Wij laat maar doen.

 

Groetjes van Nico. Johan en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > april 29, 2021

  Antwoord

  Ha Nico en kornuiten, ik denk niet dat je het op de No wind mag steken, die zit al weken hetzelfde, dus stabiel en dan heeft dit meestal geen invloed, denk dat de temperatuur gewoon nog niet hoog genoeg is, dat de vis massaal de plaat op trekt om te vreten, omdat het vreten nog niet aan de kant zit.

  Maar jullie hebben er lekker tussenuit geweest!

  Groetjes Peter

 2. Henry > april 29, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  Een leuk verslagje van jullie belevenissen aan de Waarde. Drie musketiers met de wind in de rug op een voor hun overbekende stek, je zou denken; Dat komt helemaal goed!! Helaas was het net als bij ons laatste tripje, de zilte lucht opsnuiven en genieten aan de waterkant terwijl de vis blijkbaar op warmere oorden zit. Ik wil je sowieso van Harte Proficiat wensen met je 45 jarige trouwdag. Ik persoonlijk denk dat dit niet zo’n opgave is maar als het met dezelfde vrouw is behoor je net als wij tegenwoordig bij de echte loverboys !!
  Hopelijk kunnen bij de volgende vistrip weer wel ’n panneke vis naar boven takelen en waarschijnlijk zullen jullie als echte geepvissers ook deze soort op korte termijn gaan belagen, er zijn er al enkele gevangen.
  Veel plezier en een goede vangst.

  Groetjes, Henry

 3. jeff > april 29, 2021

  Antwoord

  he nico en vrienden.

  ik denk inderdaad ook dat het niet op de wind te steken is, die is ( zoals peter al zei) al een paar weken stabiel, net als de temperatuur ( af en toe eens een uitvlieger er tussen) het is nog te koud, zeker op de ondiepere stukken.
  maar jullie hebben er weer lekker gestaan en gezelligheid gehad, daar gaat het toch uiteindelijk om!

  nu is het hopen dat de temperatuur toch gaat klimmen en dat de vangsten wat meer gaan aan trekken.

  rammelende toppen voor de volgende sessie.

  jeff

 4. ies > april 29, 2021

  Antwoord

  Hallo mannen,
  Wederom een pechdag wat visvangst betreft, echter droog weer, wind in de rug en een gezellige kletser in het gezelschap wat de sfeer naar uitmuntend bracht, uiteraard de felicitaties met de 45 jarige herinnerings dag van het delen van lief en leed. .Uiteraard hopen we dat jullie de volgende sessie meer rammelende toppen met genoeg maatvis krijgen..
  Groetjes Ies

 5. Eldert > april 29, 2021

  Antwoord

  Hallo Niico
  Ook van mij de felicitaties met het 45 jarig jubileum.
  Ik geloof ook dat het water te koud is maar ik geloof ook in de oostenwind, dat dat een boosdoener is. Maar goed , jullie hebben weer een gezellige dag gehad en dat nemen ze je niet meer af. Volgende keer kan de vangst alleen maar beter zijn.
  Groet Eldert

 6. Gino > april 29, 2021

  Antwoord

  Hoi mannen,
  Wind, koud of warm… jullie hebben toch weer lekker de waterkant opgezocht en de zilte lucht opgedaan. De vangsten slagen dan wel tegen maar het was toch lekker weer niet? De vangsten komen later vanzelf terug… hoop ik maar😂
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 7. Stefan Groenheide > april 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico, Jan en Johan, teleurstellende vangsten helaas, maar als je thuis blijft vang je zeker niks. De gezelligheid is veel belangrijker en lekker weer even bijkletsen. Alvast suc6 de volgende ronde! Groeten, Stefan

 8. Jack Jozen > april 30, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico en Janneman en Johan.
  Jullie toch wel weer een geniet dag achter de rug jammer van de vangsten maar toch weer mooi kunnen bijkletsen . Nico ook nog gefeliciteerd en het vrouwtje ook natuurlijk met jullie 45 jaar huwelijk de volgende keer neem je ook het vrouwtje mee misschien dat de vangst dan aantrekt . Ik hoop voor jullie en voor ons natuurlijk ook dat de vangsten weer gaan aantrekken en het motto is de aanhouder wint veul groetjes Jack.

 9. Nico > april 30, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal bedankt weer van jullie leuke reactie op me verslag. En ook voor jullie dan rammelende toppen toegewenst.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *