Home Gastvissers Ies, Wilhelminahaven

Ies, Wilhelminahaven

Advertenties

Hallo Peter en andere Visguppen.

Gisterenavond de 2de test, Wilhelminahaven.

Ik zal een kort verhaal nog wat korter maken. Ben nu verder doorgelopen , tot achter het zwembad. Daar even het opkomend en hoog water meegepakt. begonnen met 100 gram werpgewicht (on geankerd)op zo’n 70meter daar 2 schitterende baarzen en een Zwartbek grondel gevangen.

Ies, Wilhelminahaven

Ies, Wilhelminahaven

Hierna 170 gram werpgewicht(on geankerd) op 100m”+Voelde ik mijn lood ook niet zakken 1 Zwartbeg grndel gevangen.heb hierna ingepakt. Kom hier zeker nog terug, maar dan alleen met mijn kunstaas hengel.

groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 28, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies, toen ik las baars van 44 werd ik heel blij, omdat ik dacht zeebaars, maar gewoon een baars is ook hartstikke mooi natuurlijk, maar niet meer mijn ding, vroeger wel.
  Suc6 met de spinhengel.

  Groetjes Peter

 2. ies > mei 28, 2020

  Antwoord

  hallo peter nee zat er ook niet op te wachten, maar deze jongens kunnen op kunstaas leuke sport geven, zal mijn buurman de tip geven daar zijn vliegenhengel eens uit te proberen, vanavond ga ik gewoon weer naar de boulevard, maar aan de haven spendeer ik geen aas meer, groetjes ies

 3. Henry > mei 28, 2020

  Antwoord

  Hey Ies,

  Ja ook voor mij is sedert ik kennis gemaakt heb met de zeevisserij het zoete helemaal in de prullemand beland. Helaas moeten wij nogal ’n eindje tuffen voordat we kunnen genieten van het zilte nat.Ik hoop dat je op de boulevard ’n lekker maaltje tong kunt haken.

  Groetjes,Henry

 4. ies > mei 28, 2020

  Antwoord

  Ja Henry heb het tot voor een jaar of 10 geleden altijd samen gedaan, daarna alleen zee, maar nu ik weet ,dat ze er in die maat zitten, gaat het weer kriebelen, die wil ik ff testen op mijn kunstaas hengeltje .
  groetjes ies

 5. jack Jozen > mei 28, 2020

  Antwoord

  Hoi Les
  Gewoon vol blijven houden Les nooit geschoten is altijd mis,de aanhouder wint heel veul succes bij de volgende sessie groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *