Home Gastvissers Nico, vissen aan het strand

Nico, vissen aan het strand

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden. Zoals gewoonlijk proberen Wij met als het kan met ze drie het Jaar af te sluiten. En dit mocht gisteren weer het geval zijn en dus eerst bij de fam Dixhoorn het aas besteld. En deze tegen 14.15 het gaan ophalen. Ook nog een praatje hebben gemaakt en alvast een fijne kerstdagen en een goede oude Jaar wisseling gezegd. Omdat het voor ons de laatste keer was van het jaar 2020 en dus zijn Wij vertrokken in de auto nog overlegd waar we wilde gaan vissen. Toen wij bij de carpool aan kwamen stond me broer ons op te wachten en die was ook met ons eens dat we een keer naar Zoutelande wilde gaan proberen. Dus met ze drie er naar toe gereden en daar kwamen we aan tegen 15.00 en dus alle vis spullen uit de auto geladen. En daarna de dijk over naar het strand en er stonden nog geen vissers maar die kwamen wat later. Eerst ene hengel gereed en kort daarna richting het zilte nat toe gegooid ook stond er veel stroming maar het lood bleef toch nog op zijn plaats liggen. En kort daarna zag Ik al dat er een kleine Wijting werd gevangen door Johan en dacht Ik ga het nu al gebeuren. Ja hoor er kwamen eerst nog veel kleine Wijtingen naar boven en Wij viste met twee uur afgaand water mee.

Toen het donker begon te worden begonnen ze meer te bijten en was het werken geblazen. Met opkomend water de eerste uur kwamen er ook veel meer scharren naar boven en daar gingen we voor. En waren Wij wel de Wijtingen een keer beu maar Ja vis is vis he uiteindelijk zijn we gestopt tegen 20.00 0mdat het water toen al drie uur aan het opkomen was en de beten een stuk minder waren en nadat wij de laatste keer met ze drie waren was dat op15 Oktober te hebben gevist .Uiteindelijk was de eindstand Johan had 54 stuks gevangen Wijting en Schar en Jan had er 38 stuks ook Wijting schar en een meuntje. En Ik zelf had er totaal van 33 stuks waar van 9 mooie scharren twee voor de vrouw gehouden en de rest aan de buurman gegeven.

En die was er ook zeer blij mee en ook wat Wijtingen. Dus we hebben het Jaar toch nog afgesloten en hadden we geen tijd om een praatje met mekaar te houden. Voor alle vissers die er nog op uit trekken goede vangsten toegewenst en tot volgend jaar weer .

Groetjes Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 16, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, jullie hebben toch weer een mooie dag beleeft met veel vis en ik ben heel benieuwd of jullie wel zon hebben gehad? Het weersbericht van Yeseke was, na 10u volop zon en in plaats van zon, werd de wind harder en het werd alleen maar frisser.
  De tip voor je foto’s heb ik inmiddels opgestuurd.

  Groetjes Peter

 2. ies > december 16, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico, Je hebt er weer een top verslag van de gevangen klus vis gemaakt. wat kan onze hobby toch mooie visserij opleveren. Mooi om te zien dat de schar ook van leuk formaat is. Het is te hopen dat deze vangsten volgend jaar gewoon door gaan.
  Groetjes ies

 3. Henry > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Een mooi verslag van jullie visuitje in Zoutelande. Ook al was dit niet op jullie vertrouwde stek aan de Waarde jullie hebben zowat continu rammelende toppen gehad en daar ga je tenslotte voor.
  Een leuke partij schar en wijting samen met je maatjes op de kant takelen, dat is sowieso niet altijd vanzelfsprekend maar jullie hebben dit als afsluiting van het visjaar prima voor elkaar gekregen.
  Het is jullie van harte gegund, nu op naar de aankomende feestdagen, blijf gezond zodat we in het nieuwe jaar weer snel een leuk verslag van je belevenissen aan de waterkant kunnen lezen, Prettige Feestdagen!!
  Groetjes, Henry

 4. Jack jozen > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico
  Jehebt er zo als altijd weer een prachtig verslag van gemaakt jullie waren toch met zun drieen ik zie er maar twee op de foto,s Maar jullie hebben wel de goeie stek uit gekozen wat een bult vis en wat een afsluiting van het jaar geweldig dat is nog eens eindigen he .
  Ook ik wens jullie en je familie hele fijne feestdagen en een gezond en visrijk jaar toe.
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Eldert > december 16, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Dubbel goed gedaan man . Goed gevist en daarna een superverslag gemaakt. Mooie foto’s er bij. Mooie afsluiter van het jaar . Hoop zelf zaterdag nog ee wedstrijdje mee te vissen en dan is het voor mij ook wel gedaan denk ik . Ik wens je al vast fijne feestdagen en blijf gezond he.
  Groet Eldert

 6. Nico > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal weer van jullie Hart verwarmde reactie’s op mij verslag. En Jack op ene foto sta me broer achter me Maat op de foto. En ook allemaal een fijne feestdagen ook een goede Jaar wisseling en een gezond 2022 toegewenst van deze kant.

  Groetjes de Zeehondentemmer. Nico

 7. Gino > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi NIco,

  mooi dat jullie samen het jaar zo kunnen afsluiten hoor !
  Goeie keuze gemaakt om naar het strand te gaan een mooi verslag met foto’s erbij toppie .
  Alvast prettige feestdagen en hou het gezond ook in 2022.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 8. Stefan > december 16, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, jullie hebben het jaar mooi af weten te sluiten met een prachtige sessie met volop vis, die wijting, daar moeten er toch een klus van rond zwemmen hé, niet normaal, gelukkig ook nog de gewenste scharren weten te vangen!
  Fijne feestdagen, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *