Home Gastvissers Nico, wedstrijd Baaiweg

Nico, wedstrijd Baaiweg

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden.

Vanochtend was de tweede wedstrijd bij de baaiweg van de visclub de Kruisweel en die werd gevist van 9.00 – 13.00 en deelnemers was deze keer 9 man. Eerst tegen 9.30 het aas opgehaald bij de fam Dixhoorn pieren en die zagen er zoals gewoonlijk prefect er uit. Daarna zijn Wij na de plaats toe gegaan waar we moesten gaan staan en bij aankomst stonden de andere vissers net aan de waterkant. Op onze gemak de hengels gereed gezet en toen dat was gebeurd werd het wachten op de toeter als die ging om daarna de onderlijn richting het zilte nat toe te gooien. Ik kan kort over het vissen vertellen het was deze tweede wedstrijd weer een nul geen vis maar enorm veel vuil aan de onderlijn en wat we ook probeerde met verschillende onderlijnen het mocht niet lukken.

Nico, wedstrijd Baaiweg

Heb wel een foto gemaakt van die rotzooi die aan de lijn hing en verder geen foto’s gemaakt en hopelijk komt dat nog eens goed we hebben nog drie te gaan en de volgende is dan op 20 september en van 8.30 tot en met 12.30. Wij hebben toch lekker in de zon gestaan en dat doet een mens ook goed en te horen hadden er toch nog een paar vissers ieder twee stuks nog gevangen. Hoop toch nog stiekem dat Wij Jan en Ik nog van die drie wedstrijden vis vangen en mocht het niet zo zijn ja dan kan je er toch niks aan doen, Heb wel toch een verslagje ingestuurd en dat is het minste dat Ik toch kan doen zodat andere vissers weten hoe het er bij sta bij de Baaiweg . Wel stond zag Ik op het strand de vakken helemaal vol met vissers maar of die wat hebben gevangen weet Ik niet omdat ze niks laten weten via een site zeer jammer vind Ik dat.

Groetjes De Zeehondetemmer.

Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 13, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, bikkel!!!
  Ik ken het gevoel, vooral nog van de oosterschelde en aan het strand na storm, je lijn amper binnen te krijgen, dat is echt niet leuk om te vissen, maar toch een verslag insturen, chappeau!

  Groetjes Peter

 2. Gino > september 13, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Spijtig dat de vis afwezig bleef en wat het vuil betreft… ik heb er ook een bloedhekel aan!!
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 3. ies > september 13, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Altijd jammer als je met een wedstrijd op de nul blijft staan en moet werken om de natuurlijke vuilopslag daar uit het water moet takelen. Was voor mij trouwens de reden om zonder voorslag te vissen. Maar ik wens jou en jouw broer veel succes bij de komende wedstrijden.
  Groetjes ies

 4. jack jozen > september 13, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico

  Jammer van de wedstrijd als je zoveel rotzooi op je lijn krijgt is er niet te vissen hopelijk heb je de volgende keer meer geluk,en nooit geschoten is altijd mis he veul groetjes Jack.

 5. Eldert > september 13, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Ieder geval toch weer een berichtje van je. Word gewaardeerd. Zelf vis ik altijd met gevlochten lijn , dan heb je ook geen voorslag nodig waar die rotzooi aan blijft hangen. Want dat is echt vervelend. Zeker bij wedtrijdvissen waarbij elke seconde telt. Succes de volgende keer , er komt vanzelf een keer dat je bij de top eindigt .
  Groet Eldert

 6. Stefan > september 13, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, balen hoor, al dat vuil, maakt het vissen bijna onmogelijk he. Toch lekker samen op het strand in het zonnetje, da’s niet verkeerd. De betere tijden komen er weer aan, nog even geduld.
  Groeten, Stefan

 7. Nico > september 13, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal bedankt van jullie hartelijk reactie’s op me verslag.Hoop toch nog met me broer de laatste drie wedstrijden een visje naar boven te halen om van die nul af te komen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.