Home Gastvissers Leon, strandsessie Domburg

Leon, strandsessie Domburg

Advertenties

Goedemorgen Peter,

Gisteravond op de welbekende plek geweest achter de golfbaan , voorspelde wat regen en onweer plaatselijk maar toch maar eens een poging wagen in deze drukke tijd met me werk. Ik dacht het zal wel niet zo storm lopen na alle mindere vangstberichten , maar dat viel mee, toen ik daar aan kwam rond 20.00 uur, stonden er al een man of 3 te vissen, laag rond 23.15 en net na springtij dus denk daar moet toch wat uitkomen.

Afijn na de trap en gezeul over het strand me plekkie gevonden naast een palen rij (andere kant van jouw palen rij Huib;-)). Rustig de boel opgebouwd en een hengel met nylon en 3 afhouders en kleine haakjes met pieren en zagertje richting het ruime sop.

Leon, strandsessie Domburg

Andere hengel met gevlochten lijn , grote haak en dwarrellijn , mesheften en dikke prop aas erop richting einde palenrij gemikt, misschien een zeebaarsje strikken.. Tsja en toen was het wachten.. Elke 10 minuten opgehaald en alles ververst, andere montages geprobeerd, maar was niks de eerste uren.

Er kwamen nog veel meer vissers het strand op zetten en denk dat er wel 15 man stond op een gegeven moment, maar heb het weleens drukker gezien voorgaande jaren hier. De regen bleef gelukkig nog uit en onweer zag je alleen op zee ver weg. Me zeebaars lijn bleef onaangeroerd dus maar gewisseld voor 3 haakjes afhouders, en weer naast de palen rij op het eind, en verrek, een klein tongetje eruit, ondermaats dus retour.

Leon, strandsessie Domburg

Andere hengel alles mee afgevist dichtbij, ver weg ,rechts/ links niks…uhhhh niet best Andere hengel weer een magere beet en een ondermaats botje ook retour dus.

Leon, strandsessie Domburg

Dacht al nog even en ik ben weg hier , zo slecht heb ik het nog niet meegemaakt dit jaar , zou de nieuwe maasvlakte hier mee te maken hebben met veranderingen van stroming of iets… Tegen laagwater eindelijk een beetje een mooie tik op de top en die was van een maatse tong , zo nu gaat het gebeuren dus…jammer haha.

Leon, strandsessie Domburg

Nog een mooie schar gevangen keurig op gewicht en maat en nog een mooie bot , dus al met al was het geen feest ,maar hopelijk volgende keer beter.

Leon, strandsessie Domburg

Er kwam ook regen aan zag ik op buienradar dus dacht inpakken om 0100 en hup naar huis, moet ook nog werken de volgende dag.

Groetjes Leon

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 15, 2014

  Antwoord

  Hoi Leon,
  leuk man, weer een bericht van jou! Toch een paar mooie vissen, die tong en schar!
  Zou de vangst aan Domburg weer aan het afnemen zijn?

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > augustus 15, 2014

  Antwoord

  Hallo Leon.

  Jij heeft toch nog wat gevangen want volgens de berichten is het niet veel overal. Je bent er even tussen uitgeweest en dat doet een mens al veel goed toch. De volgende keer meer succes toegewenst namens mij.

  Groeten Nico

 3. Werner > augustus 15, 2014

  Antwoord

  Hey Leon,

  Doet goed he ff aan het strand..
  Paar visjes gevangen toch niet verkeerd?

  We hebben nog wel een paar weekjes om grotere aantallen te vangen!

  Groetjes Werner.

 4. huib > augustus 15, 2014

  Antwoord

  Hey Leon,

  Goed bezig en ik ben wel eens voor minder geweest hoor daar. Grote schar!

  Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *