Home Gastvissers niet over naar huis te schrijven, dus dan maar hier. 2

niet over naar huis te schrijven, dus dan maar hier. 2

Advertenties

Vandaag van het prachtige weer genoten aan de Waterweg voorbij de kering, gezeten tussen de laatste 2 dammetjes, normaal 1 van de betere stekken voor Fint en Zeebaars, echter geen van de vissoorten gezien. Gevist met een forellen lepel, een Toby en een Shad, normaal als ik een school fint zie jagen gooi ik ook met een Pilker met enkele haak, zonder weerhaak om de vis ongeschonden zichzelf te laten bevrijden( bij sprongen , lijn loos geven .) In 90 % van de gevallen schudt hij de haak er dan uit. Echter geen vis gezien. Ook de vliegvissers heb ik geen vis zien vangen.

Ik wens iedereen rammelende toppen bij het vissen op de gekende platvissen en voor de kunstaasvissers harde klappen en kromme hengels met een gierende slip.

Groetjes Ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 1, 2022

  Antwoord

  Ha Ies, goed te zien en te lezen, dat je er weer zin in hebt en dat het lichaam het een beetje goed vind.
  De vangsten komen vanzelf weer!
  Ik heb deze maal zelf voor jou een kopfoto geplaatst, dit kun je zelf doen, door uitgelichte foto te kiezen, onder het schrijfvlak.

  Groetjes Peter

 2. Stefan > juli 1, 2022

  Antwoord

  Hey Ies, jammer van de tegenvallende vangst, opmerkelijk dat er zelf geen fint te vangen was. Alvast suc6 de volgende keer!
  Groeten, Stefan

 3. Nico > juli 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Les. Jammer dat het nu met het vissen nog tegen valt. Maar je ben er toch in ieder geval er op uitgeweest en hopelijk trekken de vangsten snel aan. Alvast succes voor de volgende trip dan voor je.

  Groetjes. Nico

 4. Jack jozen > juli 1, 2022

  Antwoord

  Hallo Ies.
  Toch weer actief geweest een goed teken dat het met het rugje goed zit alleen dat het met de vangsten niet zo wil lukken maar je weet de aanhouder wint op naar de volgende sessie.
  Veul groetjes Jack.

 5. Eldert > juli 2, 2022

  Antwoord

  Ha Ies
  Ieder geval toch weer even je hobby kunnen uitoefenen. Die vangsten komen vanzelf wel . Beter om nu je rug daarvoor te sparen voor als het echt nodig is.
  Groet en succes alvast .
  Eldert

 6. Gino > juli 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,
  Toch weer lekker er op uit geweest denk ik dan maar… met thuis blijven kan je zeker niks haken. Het was lekker weer dus beter het buiten leven proeven toch.
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 7. Henry > juli 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,
  Toch weer efkes de lucht van het water opgesnoven en doch ook, net als veel andere vissers, weinig of niks gevangen. Wat vandaag een Superstek blijkt te zijn kan de dag erna geen enkel visje opleveren evenals de aanwezigheid van krabben die soms ook ’n echte plaag kunnen zijn. Het lijkt erop dat de vis nog met vakantie is maar daar komt van de zomer vast nog wel verandering in. Voor je volgende visserij veel plezier en uiteraard veel rammels op de toppen.
  Groetjes, Henry

 8. hugo > juli 2, 2022

  Antwoord

  Hallo Ies,

  Het lekker weertje en de gezonde lucht die kunnen ze je niet meer afnemen man. Genieten staat nog altijd op nr 1 voor mij, en aan de foto’s te zien is dat mooi gelukt bij jou. De vangsten zullen vanzelf wel komen de aanhouder wordt toch steeds beloond hoor. Veel succes bij je volgende trip en rammelde toppen toegewenst.

  Groetjes Hugo

 9. ies > juli 2, 2022

  Antwoord

  Heren dank u voor de vriendelijke reacties, Peter ik dacht het op deze manier te moeten doen, was eigenlijk een test maar zag nu op het filmpje de knop die je daar voor moet gebruiken, uh denk ik, dus probeer ik de volgende keer. Iedereen een leuke klus maatvis toegewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *