Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter,

Vrijdagavond had ik weer de Waterweg op de planning staan met het aas dat ik nog over had van maandag had ik nog voldoende ,dat heb je dat je altijd overdrijft met bestellen . Na aangekomen te zijn rond 19.30u op de beoogde stek zag ik tot mijn verbazing dat het heel druk was , ik ga niet drummen want daar heb ikzelf ook een hekel aan ! Dus ik naar de stek van maandag…daar was het nog drukker !? Ok wat nu dacht ik…dat wordt zoeken ,na wat rondgereden te hebben toch een stek uitgekozen er zaten enkel een groepje te vissen .Alles uit de auto en hopen op het beste .Om 20.30u mijn hengels eindelijk te water en nu afwachten ,krijg regelmatig beetjes spijtig waren dit allen grondeltjes, pff .

Gino, vissen aan de Waterweg

Heb dit volgehouden tot 23.00u en dan ben ik toch maar gaan lopen naar een andere stek zo een 200m verder de dijk op .Gelijk alles terug te water en nog geen 15min later een mooie krab heb ik dat weer, haha .

Gino, vissen aan de Waterweg

Dan om 23.30u krijg ik een klap op de hengeltop denk krijg nou wat…een zeebaars van 38cm dus te klein weer maar terug om te groeien .

Gino, vissen aan de Waterweg

Nog geen 15min later een jukkel van een paling volgens mij een 80cm makkelijk…nog geen 2 meter op de kant los natuurlijk en die was snel terug om het ruime sop te kiezen, pff heb ik nog spijt van dus helaas geen foto ! ondertussen even stil en om 00.30u weer een paling nu wel op de kant hehe, 64cm ,rond 01.15u weer een paling nu van 62cm .

Gino, vissen aan de Waterweg Gino, vissen aan de Waterweg

Ben nog gebleven tot 02.30u maar niets meer alles snel inpakken en terug naar huis gereden. Dus de beoogde tong liet het hier helaas afweten maar ben wel weer een ervaring rijker en op naar de volgende !

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 31, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,
  toch weer een andere stek en ervaring rijker en als bonus nog een paar hele lekkere palingen, hahaha.
  Wel raar dat de tong niet thuis gaf?
  waarschijnlijk andere ondergrond, waar de tong niet zo van houd?

  Toch weer lekker van huis geweest en kunnen genieten van het zilte.

  Je hebt trouwens wel hele mooie afhoudertjes!

  Groetjes Peter

 2. Stefan > mei 31, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, jammer van de drukte, maar zo leer je over andere stekken en je weet het nooit. Toch een paar dikke palingen gevangen. Volgende keer kun je hopelijk op de beoogde stek vissen en wat tongen strikken.
  Groeten, Stefan

 3. Nico > mei 31, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Ja met dit weer lijkt het wel of het drukker aan de waterkant wordt. Jammer dat je niet op je stekkie heb kunnen vissen. Maar jij ben er toch nog even er op uitgeweest en dan toch nog wat gevangen. Volgende keer succes alvast dan toegewenst leuke foto’s gemaakt en met een leuk verslagje er bij.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 4. Henry > mei 31, 2020

  Antwoord

  Hallooo Gino,

  Omdat er overal redelijk gevangen wordt zal het helaas bij veel vissers gebeuren dat de door hen beoogde stek bezet is maar gelukkig is Nederland ‘n waterrijk landje. Desondanks heb je toch ‘n paar leuke palingen naar boven kunnen takelen en weer wat nieuwe stek-ervaringen opgedaan. Hopelijk is de tong bij je volgende visdagje wel thuis !!!

  Groetjes,Henry

 5. jack Jozen > mei 31, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino

  Jammer dat je niet op je beoogde stek terecht kon,maar je hebt toch ook weer kunnen genieten van het buiten zijn en je zult heus wel je portie vangen dit seizoen het pas het begin he. Je hebt er wel een paar mooie foto,s bij geplaatst nou op naar de volgende keer hopelijk met meer succes veul groetjes Jack.

 6. Eldert > mei 31, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Toch lekker gevist man. Maar op het ogenblik lijkt het wel een race om ergens een fatsoenlijke plek te vinden.
  Wat mij opvalt is de vangst van paling.
  Sinds ik hier woon en in de Waterweg vis , vang ik ook met regelmaat een paling.
  In Zeeland, Westerschelde , Oosterschelde ende stranden …. Ik kon me de laatste keer niet meer herinneren wanneer ik een paling had gevangen. En dan te bedenken hoe vaak je leest dat er weer honderden duizenden worden uitgezet. Laten we hopen dat de populatie zo toeneemt dat deze vis ook weer meegenomen mag worden voor consumptie.
  Groet, Eldert
  https://amp-nos-nl.cdn.ampproject.org/v/s/amp.nos.nl/artikel/2335239-honderdduizenden-palingen-uitgezet-in-grevelingenmeer.html?amp_js_v=a3&amp_gsa=1

 7. hugo > mei 31, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Sneu voor jou dat er overal zo veel vissers aanwezig waren op je gekozen stekken,maar dat heeft natuurlijk te maken met de vangsten van de laatste dagen en het lekkere weer.Toch lekker wat paling gevangen spijtig dat je ze niet mag roken hé,in Belgie mag je ze nog wel meenemen begrijpen wie het kan!!!Europa met al zijn verschilende wetgevingen.Succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 8. henk > mei 31, 2020

  Antwoord

  hallo gino
  jammer dat jou beoogde stek vol was
  ik merk dat het steeds drukker wordt aan het water
  toch een paar mooie paling gevangen
  jammer dat ze beschermd zijn want ze zijn erg lekker als je ze rookt
  volgende keer meer sucses
  hopelijk dan wat tong voor jou

  groet henk 1 van de drie limburgers

 9. ies > juni 1, 2020

  Antwoord

  hoi gino, geen tong is jammer maar zeebaars en paling is wel duidelijk zwaarder vissen, jammer dat het baarsje net niet aan de maat was, zo te zien had je een spinkrab die heb ik nog nooit gevangen, je kan zeggen dat je een echt bijzondere dag had.
  groetjes ies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.