Home Gastvissers Solo Westerschelde

Solo Westerschelde

Advertenties

Hoi Fishguppyèrs,

Gisteren ner voor de middag kon ik mij niet meer houden er zou gevist worden. Even een belletje naar ja… Van Dixhoorn voor nog wat zagertejs en dat was natuurlijk gen probleem! Had eigenlijk wel zin om naar de waterweg te trekken maar het getijde viel me wat tegen. En in de namiddag begon het dan nog flink te onweren en regenen natuurlijk en na het zien van de tornado in Zierikzee had al echt geen zin meer in die trip…het weer zal maar tegen zitten en je hebt dat ent gereden voor niets dus ik besluit korterbij te blijven. Rond 20.30u kom ik aan op de stek en het is mooi en kalm weer prima dus. Snel de hengels optuigen en gaan dus. De eerst drie draien brengen weer alle vis op de kant, 2 scholletjes en een botje.

Dan werd het weer zeer rustig op de toppen net als vorige vrijdag dit blijft een raadsel voor mij althans, tips zijn welkom ? Tussen door vang ik nog wel een mooie zeebaars van 40cm dus net niet aan de maat.

Een paling passeert ook de revue en nog 2 scholletjes en een mini tong.

Dan wordt mijn geduld echt op de proef gesteld en het is ondertussen 01.30u krijg ik daar toch de bekende rammel maar ik besluit geduldig te zijn en er komt nog een tik…zou het dan toch?? Nee het is een duo van maatse tong en een scholletje wat ook mooi is toch.

Dus de avond was al geslaagt al kan het nog veeeeel beter. Bij de laatste draai komt er dan nog een maatse tong boven. Dat zijn er dan precies evenveel dan vrijdag. Het blijft een raadsel maar deze visavond verliep precies zoals vorige vrijdag !!?? Een schitterende start dan een periode heel rustig en als je denk aan inpakken begint het weer te lopen. Op naar de volgende sessie weet enkel nog niet wanneer.

Grtjs Gino

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

16 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 28, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, King off selfies, dit verslag is perfect geplaatst, behalve de kopfoto, maar mag de pret niet drukken en als ik dit zo zie, begint het stilaan weer wat te kriebelen. Mooi verslag, met een toch wel acceptabele vangst, al kan het altijd veel beter natuurlijk?

  Groetjes Peter

 2. Nico > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Jij krijg de smaak te pakken zo te zien en vooral van de mooie foto’s die je heb genomen. Van je zelf en de vis er op leuke Tongen. En gelijk heb je om lekker dicht bij thuis te vissen in plaats van het slechte weer op te zoeken. Veiligheid sta voorop he en nog een leuk verslag er bij op de prachtige site. Voor de volgende keer weer heel veel succes toegewenst dan.

  Groetjes. Nico

 3. Eldert > juni 28, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  De meesterkenner van die stek , en dat vraagt dan aan ons om de raadsels van die stek op te lossen . He Gino, lekker gevist man . Variatie genoeg daar . Gaaf man.
  Succes de volgende
  Groet Eldert

 4. Leen > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Dat is toch een mooi resultaat zo in de avonduren
  Super
  Groetjes.leen

 5. hugo > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Weer een mooie start met daarna een terugval ! waaraan liegt dat……..dat is vissen denk ik dan. We zullen de vis nooit echt begrijpen, waar, wanneer, waarom……dit maakt ons hobby ook zo spannend, steeds dat zoeken en dat experimenteren om wat vis te haken. Toch weer wat variatie van vis gevangen en 2 mooie tongen voor de pan. Je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt met leuke selfies erbij top man. Succes bij de volgende ronde.

  Groetjes Hugo

 6. ies > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, Toch weer een paar mooie maatse tongen gescoord, het wachten blijft op de de mooie maat schollen. Dat water blijft dus vreemd, lijkt een beetje het systeem van bij ons een zoetwater kanaal( de kandelaar) doordeweeks met scheepvaart ving je je scheel, netten vol en uh in het weekend zonder scheepvaart was het sprokkelen net veel bewegen en op je kop staan om ze te verlijden uh op het systeem op je kop staan heb ikzelf nooit geloofd, maar wie weet, bewegen met misschien een botlepel. Zou ik op een apart hengeltje zeker een keer uitproberen. en tja als dat niet werkt toch maar even op je kop staan. Voor de volgende sessie dus meer rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes Ies

 7. Gino > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Ja je weet het nooit dat er ergens een oude Zeeuw in het land is die er de oplossing voor heeft😂😂
  Grtjs Gino

 8. Stefan > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, toch een mooie sessie weggezet hoor en een behoorlijke vangst, ik heb daar ondertussen ook zat keer gevist en regelmatig hetzelfde meegemaakt, laatste keer met Jeff binnen no time 13 scholletjes en als we dan spreken dat we de 20 gaan halen vang je er geen 1 meer de laatste uren, heel apart, hoort bij de stek, denk ik, misschien een 10/20 meter opzij verkassen, maar dat valt daar niet altijd mee hé. Alvast suc6 aan de waterweg de volgende keer🤪.
  Groeten, Stefan

 9. Eldert > juni 29, 2022

  Antwoord

  Een ouwe Zeeuw……. tssss, oke ik kan dan wel veel grijze haren hebben .
  Oke Gino , ja ja ja je hebt gelijk , ik denk er net aan , dit jaar werd ik ook al bij de voorselectie NK ingedeeld bij de bejaarden. En dan te bedenken dat ik volgende week nog maar 55 hoopt te worden. Nou ja , we doen het er maar weer mee. Groeten,

 10. Gino > juni 29, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Ik neem men woorden volledig terug ik wordt namelijk volgende maand 56🥴😂!! Maar toch blijf je de oudere Zeeuw niet?? Grapje, trek het je niet aan was als grap bedoelt joh… Beetje dollen met elkaar in deze trieste tijden mag wel toch..
  Grtjs Gino

 11. Eldert > juni 29, 2022

  Antwoord

  Haha Gino
  Noem jij mij maar lekker ouwe Zeeuw hoor. Ik hou daar ook wel van zo een beetje dollen. En het lekkerste gaat dat als je dan net als vanochtend dan ook nog es in een melige bui ben. Dat Zeeuwse bloed, dat krijg je er bij mij toch nooit meer uit.

 12. Frank > juni 29, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Mooi verslag en foto’s.
  Hoe zeggen ze dat ook alweer,”heb dit al eens meegemaakt precies “, een flashback.
  Zou tussendoor men boterhammen opeten 😄.
  Zien eten doet eten,misschien krijgt de vis dan ook weer honger.
  Volgende keer kan je het misschien niet bijhouden, succes.
  Groetjes Frank

 13. Gino > juni 29, 2022

  Antwoord

  Hoi Frank,
  Bedankt voor de tip maar… 😂. Ooit komen die vangsten vanzelf en anders is het ook maar zo. Ik amuseef mij sowieso aan de waterkant ik kom volledig tot rust echt waar. Loop dan ook wel is te denken hoe het komt maar daar blijft het dan ook bij. Als je verschillende lijnen probeert houd het toch op voor mij althans😂. Ik kan er ueren van genieten als het niets… af en toe een visjes is dan meegenomen toch.

  Grtjs Gino

 14. Gino > juni 29, 2022

  Antwoord

  Hoi fishguppies,
  Bedankt voor de leuke feedback het blijft leuk toch zo…
  Aan allen veel plezier aan de waterkant of elders.

  Grtjs Gino

 15. Henry > juli 1, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Toch maar mooi in de avonduurtjes een leuke variatie van verschillende vissoorten naar de oppervlakte getakeld, Chapeau!!!! Als daar ook nog ’n lekker maaltje tong bij zit kun je sowieso spreken van een geslaagd vis avondje. Het gaat er tenslotte niet om dat je in ijltempo de vriezer vol kunt stapelen (dan kun je immers ’t beste naar de visboer gaan) maar als je met regelmaat wat rammels op de toppen krijgt is het gewoon met volle teugen genieten aan de waterkant., Ook bij je volgende visserij veel plezier en een goede vangst.
  Groetjes, Henry

 16. Jack jozen > juli 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Hallo ouwe reus wat heb je weer een super avond gehad van allerhande soorten en dan als kers op de taart ook nog twee scheef smoelen geweldig zo zie je als je de kriebels krijgt gewoon gaan is ook goed voor het gemoed. Ik zag het verslag nogal laat vandaar mijn reactie nu pas.
  Heel veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *