Home Gastvissers Op tong vissen aan ’t NZK

Op tong vissen aan ’t NZK

Advertenties

Afgelopen zaterdag Avondje noordzeekanaal gedaan weer. Er wás míj gevraagd of ik een groep vrienden naar een feestje in Zaandam op zaterdag op en neer kon rijden! Geen probleem dan kan ik in de tussentijd mooi een avondje op het  noordzeekanaal vissen. Vismaat gebeld of die ook zin had? En die had er ook wel zin in. Zou alleen niet zo laat worden ivm het weer ophalen van de feestmeute. Maar goed we stonden er om 17uur  en hebben tot 23uur kunnen vissen. Eigenlijk vanaf het begin hebben we leuk beet gehad en mét regelmaat een maatse tong weten te vangen. Ook nog genoeg bijvangst .

Nét na de laatste worp een totaal foto gemaakt van 11 stuks maatse tong(tjes) bij het ophalen van de laatste worp kwamen er nog 3 maatse bij, en dan moet je weg helaas.

Had dus nog wel meer kunnen worden! Maar wel een leuke avond gehad met een leuke vangst en een mooi maaltje vis voor mn vismaat die er toch 14 meeneemt. Wat zeker niet verkeerd is nu.

Mvg Glenn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 2, 2022

  Antwoord

  Hey vissers, dat is toch wel een erg leuk resultaat, jammer dat de tijd om was!
  Dit is toch wel een uitnodiging voor de vissers die er op gebrand zijn om tong in de emmer te krijgen!

  Groetjes Peter

 2. Nico > september 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Mede vissers. Daar kan je mee thuis komen en eet smakelijk leuke foto’s gemaakt en ook een verslag er top. Jammer dat je weg moest misschien hadden jullie er meer uitgehaald.

  Groetjes. Nico

 3. Gino > september 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Glenn,
  Mooi dat de tong toch wat losgaat om sommige momenten en visstekken. Leuk verslag van gemaakt.
  Succes bij de volgende

  Grtjs Gino

 4. Henry > september 2, 2022

  Antwoord

  Hey Glenn,
  Eindelijk een verslagje met ’n ander resultaat dan mini botjes en ’n mega aantal krabben, GEWELDIG !!!
  Jammer dat jullie moesten stoppen maar met zo’n maaltje tong kun je sowieso triomfantelijk huiswaarts keren. We hebben al meer vernomen dat het aan het Noordzeekanaal goed vissen is doch met onze reis naar de waterweg en het zelf steken zijn we op onze visdag al 6 uurtjes kwijt., Hopelijk weet de tong ook de route naar de Waterweg te vinden en kan ik (na m’n vakantie in Malaga) meteen met m’n vriend en vismaatje Sjakie na lange tijd ook weer gaan proberen om ’n scheefsmoeltje te gaan vangen.
  Groetjes, Henry

 5. Glenn > september 2, 2022

  Antwoord

  Nog bedankt voor het plaatsen Peter! Het is zeker niet zo dat je overal op het nzk zo tong vangt maar het gaat zeker niet slecht daar! Heb deze week ook gehoord dat er op de ww weer redelijke vangsten zijn geboekt en gewoon met pieren!! Hoop dat er voor iedereen binnenkort weer een leuk maaltje vis te verschalken is!!

 6. ies > september 2, 2022

  Antwoord

  Hey Glenn, dat zijn de mooie berichten van het Noordzee kanaal, had ik in de nieuwe maas ook wel willen hebben.
  Voor de volgende sessie uiteraard meer van dat zelfde.
  Groetjes Ies

 7. Stefan Groenheide > september 3, 2022

  Antwoord

  Hey Glenn, dat zijn gewoon prachtige vangsten op relatief korte tijd. In de ww wordt het ook vast wel weer wat beter, ik durf het niet aan en heb er geen tijd voor, maar ben wel nieuwsgierig of ze misschien wat verder landinwaarts trekken? Brienenoordbrug omgeving?! Wie weet…
  Groeten, Stefan

 8. Jack Jozen > september 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Glen
  Dat is nog eens een verhaal dat zal wel wat tongen los maken zulke aantallen hopelijk begint het binnenkort ook weer op de waterweg .Ik neem aan dat jullie niet zo ver hoeven te rijden om daar te hengelen we blijven jullie avonturen volgen super.
  Heel veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *