Dishoek

Advertenties


Hoi Peter en de rest,

Ondanks de slechte vangstberichten v.d. afgelopen maand een paar keer wezen vissen,echter zonder succes ,Terheijden was vergeven van vuil zodat we na twee inworpen naar huis keerden en op de waterweg op het oranje ponton een keer met 4 hengels gestaan zonder ook maar een beetje gezien te hebben.

Dishoek Dishoek
Dishoek

Gisteren besloten om het daarom maar in zeeland te proberen,helaas kon Henk wegens omstandigheden niet mee,dus om 16:00 in de auto gestapt om via een tussenstop bij Brouwers door te rijden naar Dishoek.

Dishoek Dishoek

Onze vaste stek vlakbij hotel Westduin was niet te bereiken omdat ze met enorme buldozers tegen de duinen aan bezig waren. Verderop de opgang bij strandpaviljoen de zeemeeuw genomen.

Dishoek Dishoek

Van 18:00 tot 22:00 slechts een bot gevangen.

Dishoek Dishoek

Ook miin duitse buurman,

Dishoek

een Kloon van je vriend Stefan Lau,had tot dan (hij stond er al vanaf 14:00) een bot gevangen en pakte, toen ik een praatje met hem maakte, een mini scharretje.

Dishoek Dishoek

Ik had gehoopt dat ik met opkomend nog wel een visje zou pakken maar ook ik ving er slechts een maats scharretje bij.Om 23:30 opgeruimd en naar huis gegaan. Toch..Was het weer heerlijk om op het strand te staan.

Iedereen de groeten Maup.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(fishguppy) > maart 5, 2010

  Antwoord

  Zoals altijd weer leuk om te plaatsen, vooral de mooie foto’s, altijd een genot voor mij!

  Groetjes Peter

 2. willemgaatvissen > maart 6, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup,

  Het is altijd “lekker” op het strand.Nog even en de temperaturen gaan weer omhoog en neemt de vangst ook weer toe.Vandaag gevist op s’Gravenzande, inderdaad erg veel vuil in het water.

  Vis greetz,

  Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *