Home Gastvissers Niels, Hielke en vader, vissen aan de Waterweg

Niels, Hielke en vader, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Afgelopen zaterdagmiddag nog een keer met vaders en Broer Hielke richting de Waterweg gegaan.

Het is vakantietijd dus lekker rustig op de weg, zodoende binnen het uur bij de cafetaria om eerst een goede bodem te leggen. Daarna snel door naar het water want het kriebelde behoorlijk om te gaan vissen na eerder tegenvallende resultaten op die plek.

Een maal aangekomen bleek het er al flink druk te zijn. In totaliteit zaten er een 20 man te vissen maar gelukkig was er nog een mooi plekje voor ons. We begonnen een uur voor hoog water (18,30 uur hoog).

Hebben gevist tot laag water 23.30 uur. In totaal hebben we een kleine 40 vissen gevangen. Helaas waren er daarvan maar 4 maats. De rest was vooral tong tussen de 15 en 20 cm welke allemaal weer retour konden. Gelukkig was het lekker weer en een koud biertje erbij maakt dan veel goed. Genoten aan de waterkant maar laat de waterweg nu toch echt even link liggen, op dit moment zijn de vangsten. gewoon niet goed. —

Met vriendelijke groet,

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hey Niels, het is niet iedere dag slecht!
  Gr Peter

 2. Henry > augustus 5, 2019

  Antwoord

  Hoi Niels,

  Toch met z’n drietjes weer zo’n 5 uurtjes genoten aan de waterweg.Een volle buik, een verfrissend biertje, genieten van de voorbijvarende scheepvaart en tussendoor nog ’n viske proberen te haken, wat wil ’n mens nog meer??? Op veel normaal gesproken “goede” stekken wordt momenteel ontzettend veel ondermaatse vis gevangen maar het gaat erom dat de toppen regelmatig rammelen en met ’n veertigtal vissen mag je niet mopperen toch… Hopelijk lukt het jullie om bij de volgende sessie meer maatse vis naar boven te takelen.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *