Home Vissen op zoetwater Jack Peelman, zoete dikkertjes

Jack Peelman, zoete dikkertjes

Advertenties

Hoi Sportvisser,

Afgelopen maanden slechts heel weinig tijd kunnen vrijmaken om te vissen wegens verbouwingswerken. Een nieuwe volledig nieuwe keuken, een nieuwe vloer in veranda & keuken inclusief vloerverwarming, een nieuwe verwarmingsketel,… Enfin, mijn vissermans bestaan beperkte zich tot paling roken en een keer met William karperen. dan doen we daar maar enkele foto’s van,…

Jack Peelman, zoete dikkertjes

Jack Peelman, zoete dikkertjes

Jack Peelman, zoete dikkertjes

Ook wel een keer leuk om te doen hoor, gemiddeld zijn de karpers die gevangen worden rond de 5 – 6 kg, William had een keer een dikkerd van 13kg. Sterke vissen waar je tijdens de dril minuten lang sport aan beleeft. Echter, de volgende dagen staat Zeebaars op het menu. Zoals ik reeds zei, op een putje is wel een keer leuk, mijn hart ligt echter bij het zoute vissen.

Groetjes,

Jack Peelman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 8, 2019

  Antwoord

  Hey Jack, echt een heel leuk alternatief, karperen! Veel gedaan in mijn jonge jaren, dat is pas vechten met de vis!
  Vind het een leuk bericht!

  Groetjes Peter

 2. Henry > september 8, 2019

  Antwoord

  Hoi Jack,
  Ook ik heb in mijn jongere jaren vele uurtjes aan de vijver in ons dorpje vertoeft. Leuk om op witvis te hengelen maar ook aan de Maas en de Waal was het heerlijk vissen op snoekbaars en/of ’n lekker maaltje paling. Karpervissen heeft me helaas nooit kunnen bekoren. Na toentertijd verschillende keertjes met vrienden aan zee te hebben gevist ben ik met hart en ziel een strand en kant visser geworden met als enige nadeel dat onze woonplaats nogal ’n stukske van het zilte nat verwijderd is. Met je sessie op de zeebaars wens ik je een goede vangst!!

  Groetjes Henry

 3. Stefan Groenheide > september 8, 2019

  Antwoord

  Hey Jack, mooi hoor, af en toe wat afwisseling is prettig. Heb het een jaar of 15 geleden ook zat keer gedaan toen ik in Vlaardingen woonde in de sloot om de hoek, gewoon ff na het eten 2 hengels lui met een boilie en eigenlijk altijd wel raak, vooral de spiegels konden me altijd wel bekoren, maar eigenlijk trekt de spanning van zoute ook mij nog altijd het meest aan. Wel fijn altijd een verslag ongeacht zoet of zout!
  Succes met de zeebaars (mijn favoriet…) groeten Stefan

 4. jack jozen > september 9, 2019

  Antwoord

  Hoi Jack ook ik heb jaren lang zoet water gevist bij de Philips hengelsport waar ik ook nog een keer het genoegen had dat ik club kampioen werd.En in die tijd ben ik ook jaren lang samen met het vrouwtje richting Waal getuft om wat rook paling te vangen, wat ook volop lukte helaas verleden tijd dat genoegen word je hier in Holland niet meer gegund veul groetjes Jack.

 5. Hugo > september 11, 2019

  Antwoord

  Hallo Jack,
  Voor mlj is dit nostalgie karper vissen,veel gedaan als ik jong was(dus lang geleden)Op zee is alles veel leuker en ben je meer met de natuur verbonden vind ik persoonlijk hoor….maar ik moet wel toegeven dat de waterweg ook mijn hart heeft gestolen ,wat je daar allemaal beleeft is ook super!!.veel plezier bij het zeebaarzen.
  Groetjes Hugo

 6. Hugo > september 11, 2019

  Antwoord

  Hallo Jack,
  Voor mlj is dit nostalgie karper vissen,veel gedaan als ik jong was(dus lang geleden)Op zee is alles veel leuker en ben je meer met de natuur verbonden vind ik persoonlijk hoor….maar ik moet wel toegeven dat de waterweg ook mijn hart heeft gestolen ,wat je daar allemaal beleeft is ook super!!.veel plezier bij het zeebaarzen.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *