Home Gastvissers Ouwerkerke met Nico en de Philips

Ouwerkerke met Nico en de Philips

Advertenties


Hoi mede vissers.

Nadat ik afgelopen donderdagmiddag het zeeaas bij Peter gehaald had en gelijk ook kennis met hem gemaakt. Zodat hij ook wist wie eigenlijk de zeehondetemmer was. Ook kreeg ik van hem 6 ons pieren in plaats van 5 ons en daar bedankt voor in ieder geval Peter. Nu de vierde wedstrijd van Philips Roosendaal werd gevist bij Ouwerkerk en was van 10:45 tot 13:45.

Ouwerkerke met Nico en de Philips

Ouwerkerke met Nico en de Philips Ouwerkerke met Nico en de Philips

De opkomst was weer niet groot namelijk maar met 8 man ook was het nu aan de waterkant droog weer en toch wat redelijk veel wind op de kop. Maar het was te doen en ook een redelijk tijdje geleden dat wij gevist hebben. Om 10:45 ging de toeter en kort daarna de onderlijnen richting het zilte nat toe. Er werd gevist met als zeeaas pieren. kweekzagers.

Ouwerkerke met Nico en de Philips

Ouwerkerke met Nico en de Philips

Nu over de vangsten kan ik hier over kort vertellen er was maar door een persoon een vis gevangen een bot van 33 cm en daar is het bij gebleven.

Ouwerkerke met Nico en de Philips

Die bot was wel een erg mooie en voor de rest hebben wij bij mekaar lekker staan kletsenĀ  om die paar uurtjes door te komen. En dus over 14 dagen hebben wij weer daar een wedstrijd van de club en hopelijk dan voor iedereen met vis.

Voor de andere vissers vele vangsten nog toegewenst namens Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 10, 2013

  Antwoord

  Nico, het was erg aangenaam, om kennis met je te maken, ook voor mijn vrouw, jammer dat de vangst tegen viel, ondanks de schitterende Leeglopers van onze sponsor Huijgens!
  Wel erg mooie foto’s!

  Groetjes peter

 2. Nico > maart 10, 2013

  Antwoord

  hallo Peter bedankt voor het complement die Ik van je heb gekregen. En ook nog de sponsor huijgens bedanken voor de leeglopers die ik heb gekregen .
  Mvr groeten Nico.

 3. de strandjutter > maart 10, 2013

  Antwoord

  een reactie van zijn broertje jan zodat we niks gevangen heeft die zaterdag maar het was lekker weer dus op na de volgende x en dan met meer vis dus meer foto;s van mijn kant en van me broer die staat elke x op ,
  deze site dus gr .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *