Home Gastvissers Vlissingen met Hoogwater

Vlissingen met Hoogwater

Advertenties

Hoi Mede vissers.

Nadat mij andere vismaat Johan gisteren had gebeld na mij om te vragen of ik zin had om met hem mee te gaan. Want hij wilde zijn nieuwe hengel van grauvell unix 4 meter 50 cm gelijk uit proberen. Maar ja wij moesten ook nu eerst voor het zeeaas bellen en dat viel gisteren middag niet mee omdat er nu bij van dixhoorn een probleem was hier mee. Maar uiteindelijk zijn wij toch geslaagdĀ  en tegen 15:30 hadden wij het toen 8 en 6 ons pieren op gehaald. En dus kwam Johan mij al tegen 8 uur me ophalen en dan richting de boulevard toe gegaan in vlissingen en wilde wij nu een keer daar proberen met opkomend water. Want toe met mij broer Jan hadden we afgelopen dinsdag middag tot 8 uur in de donker gevist.

Vlissingen met Hoogwater

En nu hebben wij gevist de eerste twee uur opkomend tot hoog water en daarna nog 2 uur afgaand en deze keer niet in het donker maar gewoon overdag.Welnu over de vangsten konden wij wel toch tevreden zijn wel wat meer dan afgelopen dinsdag de uitslag was deze keer zoals gewoonlijk Johan 3 meuntjes en 5 scharren

Vlissingen met Hoogwater

Vlissingen met Hoogwater

en ik had 1 klein gulletje 2 kleine Wijtingen.en 4 mooie scharren

Vlissingen met Hoogwater

Vlissingen met Hoogwater

Vlissingen met Hoogwater

dus toch alweer nipt van Hem verloren…….Ook was het deze dag zeer mooi weer en ook een enorme drukte van mensen daar.En er kwamen ook praten met ons over wij goed hadden gevangen en wat voor vis ook en met kinderen er bij en hoe het werkte. Tegen 15:30 zijn we uiteindelijk gestopt omdat mij vismaat op tijd thuis moest zijn en toch wat gevangen en lekker de zon in ons gezicht gehad en dat was ook mooi mee genomen.

Groetjes van Johan[ het boske ] en Nico de Zeehondetemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 5, 2015

  Antwoord

  Jullie zijn echte volhouders he?
  Ben jaloers!

  Groetjes Peter

 2. zeehondetemmer > januari 5, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter. Bedankt van je leuke reactie hier op en na de foto”s genomen.Van de kleine vis is deze gelijk terug gezet om verder te groeien.

  Groetjes Nico

 3. strandjutter > januari 5, 2015

  Antwoord

  ZO:Nico%johan je waren goed bezig op het strand daar met het mooi weer en ja je kan nog les krijgen van je broer om wat grote te vangen net afgelopen jaar 2014 nu nog een gul en je ben weer in je nopjes maar je moet wel een goed hengel hebben waar je meer uit haal ha ha .die heb ik in me bezit van ik wens jullie veel plezier om meer te vangen ik zit in de wachtkamer nu succes nico de zeehondetemmer en johan het boske.
  ga zo door gr Jan .

 4. huib > januari 12, 2015

  Antwoord

  Hoi Johan en Nico,

  Lekker gevist! En mooi weer.

  Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *