Home Gastvissers Paul vissen aan de Dishoek

Paul vissen aan de Dishoek

Advertenties

Hallo Peter en andere Visliefhebbers,

Gisteren toch nog een dagje wezen vissen. Na lang wikken en wegen gekozen voor de Dishoek als locatie. Ter meer omdat het toch iets te vroeg is om gericht om Tong te vissen, gekozen voor een locatie waar je hopelijk nog een mooi maaltje scharren kunt vangen.En waar als het even mee zit je ook een tongetje erbij kan pakken. Het was een gok, maar het proberen waard.

De Visexpert ging vandaag op pad met Joost de Draaier. Toen wij vertrokken was het mooi weer met weinig wind.(ideale omstandigheden)

Na een lange wandeling snel de onderlijnen te water. Omdat ik vandaag een gast bij mij had gaat 1 van mijn 2 stokken naar hem voor gebruik.

Terwijl ik nog bezig was met mijn spullen te organiseren, gelijk een beet op mijn hengel. Begint goed dus binnen 5 min. een klein scharretje. Maar iedere vis is er 1 en na 5 min vissen mag je hier best tevreden mee zijn.

Dan slaat het noodlot toe. In een rap tempo verliezen we onderlijntjes en tot overmaat van ramp begint het ook flink te regenen. (de wet van murphy)

Het is lang wachten op de volgende beet. Maar die komt er wel na het keren het tij pak ik mijn 2de scharretje. En staat het dus gewoon 2-0 voor de Visexpert.

Hier na is het de buurt aan Joost. Die ook zijn eerste van de avond binnendraait. Toch lekker om 2 scharretjes achter elkaar te vangen, bij het komen van het water.

We beginnen toch weer te hopen. Alleen jammer genoeg is dit het laatste wat er gebeurde.

Mijn conclusie dat wij nog even geduld moeten hebben. Door de strenge winter is het water toch nog iets kouder als vorig jaar op dit moment.

Maar ik verwacht dat er binnen nu en 2 weken leuke vangsten geboekt kunnen worden aan de Zeeuwse stranden!!!

Er stonden overigens nog een paar Belgen naast ons. Die helemaal niks hadden gevangen. Dus traditie getrouw is Nederland-Belgie weer in een klikkende overwinning voor Nederland geeindigd. Maar dat was dan het enige pluspunt!

M.vr.gr.

De Visexpert

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *