Home Gastvissers Strijd der platten 2009

Strijd der platten 2009

Advertenties


Dit jaar 2009 loopt de strijd der platte gewoon door tot het eind van het jaar en voorlopig is de eerste prijs voor de meeste tongen gevangen dit jaar een Web-log boek met de door Paul en mij geselecteerde mooiste web-log verhalen op deze site en een kilo gratis af te halen Leeglopers of Zagers.

Ook voor de grootste tong en de meeste per sessie is er een kilo gratis aas af te halen bij mij thuis, uiteraard op bestelling vooraf.

Mochten er zich nog sponsors melden voor dit evenement, dan worden de prijzen aangepast.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door voor de eerste keer een tongvangst verslag in te sturen, met foto’s, anders worden ze niet geteld

Uiteraard worden de tongen alleen geregistreerd na het inzenden van een verhaal met foto’s van het totaal.

Paul en ik wensen iedereen veel succes en wij gaan natuurlijk zelf ook voor de eer en de eerste prijs, maar wij zullen weer wel op de hielen gezeten worden door de vissers uit de Europoort, Maurice en Eric, waar de tongvangsten vaak laat op gang komen maar lang doorgaan.

Ook onze nieuwkomers Simon en Danny kunnen er wat van.

Inmiddels heeft Willem “De Scharrejager”, laten weten dat hij de wisseltrofee sponserd en dat hij zelf ook mee gaat doen, om zijn naam te mogen uitbreiden met Willem “De Tongentikker”.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *