Home Bootvis verslagen Pierre, vissen met Northseacharters

Pierre, vissen met Northseacharters

Advertenties

Hoi peter

Hier nog een laat vangstberichtje. Beste visvrienden. We zijn zoals gewoonlijk weer opgestapt bij north sea charters op zaterdag 17 februari . Alles viel weer mee vandaag het weer de vissers en de schipper natuurlijk die ons weer naar de goede visplaats heeft gevaren. Ieder zijn emmer was weer goed gevuld, er werden vandaag ook mooie botten gevangen . Eerst had ik een mooie bot gevangen van 44 cm en toen volgde Luc ook met ene van 44 cm en op laatste had Alex nog de grootste van 46,5 cm. Ludo heeft ook een tijdje mee gevist hij probeerde de grootste bot te vangen spijtig genoeg is hem dat niet gelukt! Maar hij weet wel hoe hij ons naar de goede visgronden moet lijden . Weer een mooie visdag gehad.

Vandaag 4-3, terug gaan vissen met Ludo. De vangsten waren zeer slecht vandaag nooit meegemaakt . Drie ondermaatse scharren en drie maatse scharren maar het weer was goed weer vandaag en dat heeft veel goed gemaakt. Als we binnen vaarden kregen we nog controle in de sluis van de douane, toffe kerels . Ludo heeft terug een probleempje met de pc ? 

Vr. groeten pierre

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Nico > maart 5, 2018

  Antwoord

  Hey Pierre. Jammer dat je geen foto’s heb gemaakt van jou vis sessie vanaf de boot. Maar toch nog daarvan een verslag ingestuurd ook leuk hoor.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 2. Alain Tulleneers > maart 7, 2018

  Antwoord

  heeey Pierre
  Toch weer leuk gevist, tussen jullie eerste en tweede sessie is de vorst erin gevallen.Binnen een paar weken als het warmer wordt komen de scharren weer massaal aangezwommen.Hier geld de stelregel:”DE PLATVIS IN MAART IS HET BAKKEN NIET WAARD”dus hengelen voor de fun.
  Zelf gaan we einde april aan de bak.Groetjes Pierre en veel hengelgenot met je maten.
  PS:Volgende keer verslag opsmukken met wat foto’s. Alain Tulleneers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *