Home Bootvis verslagen 7 november bootvissen Westerschelde

7 november bootvissen Westerschelde

Advertenties

Beste vissers, 7 November ga ik samen met mijn makker Frank vissen met de Waypoint Sportvischarters, ons allen nog bekend van de gezellige sponsortocht enkele jaren geleden! We komen op deze doordeweekse dag(donderdag) mensen te kort en Jacco heeft een evenement opgestart en tot nu toe zijn we met 3 inclusief de schipper!

Bij 5 vissers win je met de langste vis een gratis all in tocht met de waypoint en bij 8 vissers, wat voor deze dag maximaal is, een 2e gratis all in tocht!!!!

Als dat geen mooie geste is, dan weet ik het niet meer?

Er wordt momenteel op de meeste dagen volop vis gevangen, dus grijp deze kans! Een plaats kost 70 euro all in, alleen zelf je hengels meenemen met toe behoren.

Ik hoop dat er enkele mensen zich geroepen voelen, om mee te gaan, zou voor mij persoonlijk een teleurstelling zijn, na zo’n lange tijd, als het niet door kan gaan, omdat we met minder dan 5 zijn! Stuur me een mail, als je mee wilt?

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. hugo > oktober 27, 2019

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Ik wil deze stap wel eens wagen om mee te gaan,zal wel iets moeten innemen tegen zeeziek worden,hengels en molens heb ik maar onderlijnen voor zee niet!

  Groetjes Hugo

 2. Peter(Fishguppy) > oktober 27, 2019

  Antwoord

  Hey Hugo, ik ben in ieder geval reuze blij met je aanmelding en onderlijnen mag je van mij gebruiken, als je zelf niet de juiste hebt! Details volgen via mail!

  Groetjes Peter

 3. Harry > oktober 30, 2019

  Antwoord

  Dag Peter,

  Ik heb wel interesse om eens mee te gaan met de Waypoint.Dus al er nog een plaatsje vrij is mag je mij inschrijven.(Of een mailtje sturen wat ik hievoor moet doen)

  Groetjes Harry.

 4. Peter(Fishguppy) > oktober 31, 2019

  Antwoord

  Harry, stuur een mailtje naar het contactadres van deze site, anders kunnen we niet persoonlijk bericht geven, ik geef het door aan de schipper, maar weet je achternaam niet?
  Volgende week woensdag de 6e november bericht ik je of het doorgaat, maar dan heb ik wel je mailadres nodig!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *