Home Gastvissers Leo aan de Ppgb

Leo aan de Ppgb

Advertenties


Hallooo visgenoten,

Met al het mooie weer van de afgelopen dagen ben ik weer uit m’n winterhol gekropen en ondertussen weer helemaal wakker. Om na deze lange winterslaap de conditie weer een beetje op te vijzelen leek het me goed om dat trainen dan maar aan de waterkant te doen. Senior had ook wel zin om mee te gaan dus maandag na het avondeten de spullen die we nodig hadden in de auto geladen en op naar de waterkant. Gekozen voor de Ppgb omdat het bij aankomst zo’n beetje laag water zou zijn en we ons dus op het strandje konden installeren.

Leo aan de Ppgb Leo aan de Ppgb

Toen we aankwamen was er behalve 1 Fazant geen kip te bekennen en dus hadden we keuze genoeg om ons trainingsmateriaal op te stellen. Er stond niet veel stroom, de wind kwam van achteren en de temperatuur was aangenaam. Wat wil een mens nog meer? Rond kwart voor 8 vlogen de ondelijnen richting het diepe water en was het wachten op de vis. Als aas hadden we de beschikking over mooie Pieren en Kweekzagers. Heel af en toe was er een aanbeetje te bespeuren maar de vis aasde erg voorzichtig.

Leo aan de Ppgb

De vangst bestond uit wat ondermaatse Wijting en een Torretje. Geen opzienbarende vangsten dus maar wel lekker een frisse neus gehaald. Rond 11 uur gestopt en huiswaarts gegaan.

Leo aan de Ppgb Leo aan de Ppgb

Hopenlijk gaan de vangsten binnenkort toch weer wat aantrekken; maar : wie niet waagt die niet wint !

Groet, Leo

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 3, 2012

  Antwoord

  Hoi Leo,
  toch weer lekker gevist en dat is belangrijker dan veel vangen!

  Groetjes peter

 2. Leo > april 4, 2012

  Antwoord

  Ja hoor Peter daar heb je helemaal gelijk in; hoewel het altijd wel leuk is als je wat vangt! Dan heb je zo af en toe ook nog eens wat te doen he..
  (Binnenkort even voor een andere hengel kijken (4,50 m) Heb jij nog tips hiervoor? Een hengel is wel persoonlijk vind ik altijd maar ik moet er nu een hebben waarbij ik – de hengel zoveel als mogelijk is – het werk laat doen

 3. Peter(Fishguppy) > april 4, 2012

  Antwoord

  Hoi Leo.
  Grauvel heeft wel leuke en erg goede hengels in redelijke prijsklassen, zit er zelf ook aan te denken!
  Maar tot nu toe vis ik nog altijd met mijn 2 oudste 5 meterstokken, een zwarte K2, de allereerste type en een hypron surf van DAM en daar vang ik nog stteeds mijn visjes mee, dus er zit geen haast bij.

  Succes met je jacht op de nieuwe!

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *