Home Gastvissers Kantvissen aan Waarde

Kantvissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter.

Nadat mij vismaat Johan Frijters afgelopen donderdag zeer goed Had gevangen bij Waarde 52 stuks. Was het nu voor ons om Vrijdag te proberen Om ook zoveel mogelijk aantal vissen naar boven te halen. Maar ja je moet eerst Het zee aas Nog op te halen bij fam.v.Dixhoorn en voor Jan en Mij alweer 7 ons pieren. Toen Wij daar aan kwamen werden wij vriendelijk ontvangen en afgerekend het aas en Daarna na de stek toe gegaan. Bij aankomst stond er al iemand te vissen en die was al zei Hij van 10;00 bezig en nog maar 1 klein zeebaarje gevangen. Wij stonden daar net drie uurtjes Met opkomend water en op ons gemak alle twee de hengels gereed zetten en kort daarna Gooide Jan zijn eerste onderlijn richting het zilte nat om 14;45 en ik pas op me gemakje 10 min Later want me vismaat Johan haalde toen na 10 min twee wijtingen naar boven die donderdag en dachten wij Dan zal het ook wel met ons gaan lukken. Welnu dat gebeurde pas toen het donker werd en ging De wijting circus los wat mij wel op viel die donderdag stond er veel Wind en ook veel stroming Maar bij ons gisteren helemaal geen wind en stroming. Maar ik kon die avond toch nog 51 stuks Uit halen allemaal wijtingen en me broer Jan had er maar 27 stuks en zei tegen me daar is niks Tegen te doen. Wel had ik boven het lood een groen breek staafje zitten en geloof het niet heb Daar toch de meeste vis mee gevangen…een foto nog gemaakt eerst en daarna de vis schoon Gemaakt aan de waterkant.

Kantvissen aan Waarde

Kantvissen aan Waarde

De meeste vis was net aan de Maat en ook een paar uitschieters er bij Van 30 cm. Voor de andere vissers goede vangsten toegewenst van Nico de Zeehondetemmer en van Jan de Strandjutter.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 1, 2017

  Antwoord

  Hey Nico,
  lekker vissen toch nu?
  Ga a.s. week ook maar eens daar in de buurt kijken, als alles het toelaat.
  Groetjes Peter

 2. Alain Tulleneers > december 1, 2017

  Antwoord

  Heey Nico en Jan
  Lekker jullie hobby beoefend met een lekker panvis wijting.Grt.Alain

 3. Nico > december 1, 2017

  Antwoord

  Hey Peter en Alain . Leuk van jullie leuke reactie op mij verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Henry > december 2, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,
  Misschien ziet de wijting in het donker de pier beter hangen als je er ’n breekstaafje bij in de buurt hangt??? Wie weet……
  Samen lekker gevist en daarbij ook nog een leuke portie kibbeling voor het thuisfront!!
  Super toch…

  Groetjes, Henry

 5. Jack > december 2, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan zo zie je wat een breeklichtje wel kan doen,jullie zullen onderhand een vriezer der bij moeten kopen met zoveel vis, en ook mooi twee broeders samen dat jullie dat toch mee kunnen maken groetjes Jack.

 6. huib > december 2, 2017

  Antwoord

  Hey Nico,

  Lekker bezig geweest, ik hoorde dat de vangsten stuk minder zijn vandaag op de bekende stekken.

  Gr Huib

 7. Nico > december 3, 2017

  Antwoord

  Hey Huib.Jack .Henry, Ook jullie nog bedankt voor je reactie op me vis verslag. En bij deze doe Ik alvast,Peter. Marian mij broer Jan mij vismaat Johan Frijters Heny en kids en alle schrijvers van fishguppy een fijne kerstdagen toegewenst. En ook een gezond en een goed visjaar 2018.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 8. jack jozen > december 6, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico dat wensen mijn vrouw en ik jou en je Familie ook een gezond en voorspoedige kerst en een visrijk nieuwjaar groetjes Tonny en Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *