Home Gastvissers Schar aan het Nollestrand

Schar aan het Nollestrand

Advertenties

vrijdag 10-04-2015

we hadden afgesproken om met broer te gaan vissen bij nollenstrand was lekker weer om het voer op te halen . die van zeer goede kwaliteit was ik schrijf dit om dat ik nog een foto vond van me broer .erbij te doen . aan gekomen was het water aan het zakken geen vissers te zien aan de kant we hadden plek. alles in getuigd dus eerst de kleinen erin met drie haken en daarna de 2 hengel als het zover was maar later wel gedaan. al na 10 a 15 minuten en tikje ik zij beet hij keek niks meer ik zij dat ik ging kijken maar ik dacht loos alarm. maar niet hoor aan de onderste haak zat iets aan en ja wel de eerste schar omdat ik dacht met die oranje stippen een schol. peter had het goed dus binnen maar me broer had de hele dag geen beet alles geprobeerd maar niks,. wel mensen met een praatje over vissen en keken na de pet zij die hoorde bij me kaar . later kwamen 2 knollen bij de lijn waar we stonden met dames erop ik zij kijk uit maar ik had er een vast de ander kon bukken. maar dat ging niet af bij mijn broer daar was het ook prijs wel vloeken en daarna zijn we na huis gegaan.

Schar aan het Nollestrand

met een lekker bruin gezicht weer terug .

afzender jan de strandjutter en nico de zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 15, 2015

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico.
  Jullie hadden in ieder geval weer een mooie pet op en jij een mooi shirt Jan!

  Groetjes Peter

 2. Zeehondetemmer > april 15, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter.
  Wij Zijn in ieder geval trots op onze petten hoor.En Jan met zijn shirt blijf door zoeken
  en toch ook nog een leuk verslag van je.

  Groetjes Nico.

 3. Huib Heiboer > april 17, 2015

  Antwoord

  Goed bezig Nico!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *