Home Gastvissers Geep vissen in St’Annaland

Geep vissen in St’Annaland

Advertenties

zaterdag de 6-06-2015

we hadden afgesproken gisteren middag om weer weg te gaan en hij mocht gaan vissen, en hij moest op tijd thuis zijn want meneer nico was jarig geweest gisteren en dus alles klaar zetten, toen ik thuis kwam dacht wat een weer flink onweren en veel regen ik dacht dat gaat morgen niet door, en toen kwam het water op ja wel droog dus met de brommer na roosendaal om een bakje te doen en dan op weg. eerst voor hem om na st- annaland te gaan alles was veranderd daar voor hem . dus aan gekomen was het water nog hoog

Geep vissen in St

maar dat mag de moet niet zakken , de dobber ging richting het zilte nat in de stroming van rechts na links en hij ook , en ja wel rond 9.20 haalde jan een geep eruit van 42cm.

Geep vissen in St

later weer beet rond 11.05 weer een geep van 43 cm .

Geep vissen in St

maar me broer kreeg later ook beet maar niet hebben zonde voor hem. ik kreeg ook beet maar dus niet hebben met laag water niks meer eruit , toen zijn we tegen 15.00 na HUIS gereden onderweg nog wat gekocht in steenbergen. voor het vissen voor ons samen toen we aan kwamen in roosendaal wilde ik weg gaan dus sit me achter band stond leeg. ff bellen en ze komen hem op halen maandag om voor reperatie . dus ik zal hem ff missen maar dat geeft niet er komen meer dagen om weg te gaan, groeten van

Jan De STRandjutter uit Etten-Leur 

 

Hallo mede vissers. Nadat ik mij vrouw lief aan keek gisteren op mij verjaardag .Vroeg ik of ik weg mocht met mij broer Jan om weer een keer te gaan gepen en zei ze op tijd thuis want de visite komt vanavond op bezoek. Dus mij broer gemaild om te zeggen dat wij er op uit konden om te gepen maar deze keer niet gekozen voor Bruinisse en Zijpe maar in st annaland. Waar Jan afgelopen week 5 stuks had gevangen daar en ook nog drie gemist toen hij vanochtend bij me thuis aan kwam.Eerst samen een bakje koffie gedronken en daarna de geep spullen in de auto gelegd en toen vertrokken naar de plaats.Aankomst daar tegen 9:10 en toen we op de plaats stonden de hengel gereed gezet en gingen de onderlijn verzien met een stukje geep door mij en mij broer een stukje zalm.

Geep vissen in St

Wij hebben gevist van 9:15 -15:15 en heeft Jan twee stuks gevangen en een gemist en ik had er 1 gemist op die uren en daar bleef het bij.Maar toch samen lekker in de zon gezeten en uit de wind en dat doet een mens zeer goed aan het zoute water en dus de volgende keer op een andere plaats weer gaan vissen.Ook kwamen er rechts en links met een bootje liggen vlakbij de kant om te gepen en kwamen de dobbers bijna met mekaar in de war en hebben wij er iets van gezegd.

Geep vissen in St

En na een tijdje vertrokken ze toch alle twee om ergens anders te proberen. Ik heeft geen foto gemaakt van mij zelf omdat ik geen vis had en misschien heeft mij broer en stiekem een gemaakt. Dit komt de volgende keer wel goed want hij staan nu voor met 8-0 en blij dat hij was……  

Nico de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juni 9, 2015

    Antwoord

    Nico, jou tijd komt nog wel!
    Volgende keer beter!
    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *