Home Gastvissers Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter.

Gisteren op vrijdag zijn wij weer gaan vissen bij Waarde omdat het van het strand Geen goed getij daar voor was. Dus eerst het aas besteld bij de Familie .v Dixhoorn en alleen maar pieren en daar moesten we het mee doen. Ik had Jan opgehaald tegen 14.45 zijn we op weg gegaan naar Yerseke toe en bij aankomst werden we weer vriendelijk ontvangen en na een praatje te hebben gemaakt. Toen het aas betaald wat zoals gewoonlijk van goede kwaliteit was zijn we op naar de plaats toe gegaan Waarde het water was al aan het opkomen en zal tegen 20.47 hoog zijn. Dus een zeer goed getij er voor en ook de wind pal op onze gezicht zw 4 dus moest het dan gaan lukken wij waren wel 4 uurtjes voor hoog water maar dan konden we lekker onze spullen gereed zetten voordat het donker werd.

Vissen aan Waarde

Tegen 16.30 ging er een onderlijn richting het zilte nat toe om te kijken of we nu overdag een visje naar boven konden halen en pas tegen 17.00 tegen het donker aan kreeg ik toen een kleine beetje. En daar zat toe een Wijting aan en deze weer terug gezet en toen ineens begon het Wijting circus veel beten maar niks er aan…… maar toen het water al een beetje hoger was. Kwamen de Wijtingen naar boven toen en ik met mij camera met flits een foto genomen van de vis en de kleine terug gezet en was vond ik niet goed gelukt jammer.

Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Ook kwamen er nog twee andere vissers aan de waterkant en hadden toen deze avond totaal 25 Wijtingen gevangen en twee scharren en wij hadden Jan 23 Wijtingen en Ik had er nu 20 stuks waarvan een paar Mooie er bij en de rest terug gezet.

Vissen aan Waarde

We zijn gestopt tegen 21.30 en toen het water aan het zakken was viel het op dat Er bijna helemaal geen beet meer kregen dus ook als de vangsten nog tegen valt het vissen wil je niet missen en ben je Lekker op uit. En doet als je aan de waterkant heel veel goed en natuurlijk veel plezier met mekaar en dat is toch mooi mee genomen en jammer dat me andere vismaat Johan niet mee kon en nog steeds last had van zijn knie.

Groetjes Nico 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 1, 2018

  Antwoord

  Hey nico, een volgende maal meer succes toegewenst!
  groetjes Peter

 2. jack jozen > december 1, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico je bent toch lekker weer een dagje weg geweest lekker uitwaaien en toch ook nog vis voor het panneke.En nog een paar mooie foto,s er bij, en jullie hebben toch weer vermaak gehad op naar de volgende keer groetjes Jack.

 3. Huib > december 1, 2018

  Antwoord

  Hey Nico,

  Goed gedaan en leuk verslag.

  Groet huib

 4. Henry > december 2, 2018

  Antwoord

  Halloooo Nico,

  Een leuk verslagje van je visavontuur aan de Waarde. Plezier aan de waterkant en daarbij ook nog ’n paar maaltjes vis, prima toch!!!
  Hopelijk geneest de knie van Johan voorspoedig zodat jullie er snel weer met z’n drietjes op uit kunnen trekken.

  Groetjes, Henry

 5. Nico > december 2, 2018

  Antwoord

  Hoi. Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me vis verslag.

  Groetjes. De Zeehondetemmer

 6. hugo > december 3, 2018

  Antwoord

  Hey Nico en Jan,

  Weer leuk verslag van jullie visdag,Waarde lijkt mij een mooie plaats om te vissen zelf nog nooit geweest,bij deze hebben jullie toch weer een mooie portie vis gevangen en samen leute gemaakt.Succes bij de volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 7. Nico > december 3, 2018

  Antwoord

  Hey Hugo. Het is voor ons lekker dichtbij en je vang in het donker je visje ook wel daar.
  bijvoorbeeld Wijting nu en af toe schar en bot.
  Bedankt voor je reactie.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 8. Nico > december 5, 2018

  Antwoord

  Hoi. Alvast Peter Marian Romy Me broer Jan de Familie Frijters alle trouwe schrijvers. Een zeer fijne feestdagen en een gezond visjaar 2019 toegewenst.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *