Home Gastvissers Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

Advertenties

Hallo Allemaal.

Nadat ik het verslag had gelezen van Huib begon het bij ons ook enorm te kriebelen om te gaan vissen. Want de laatste keer met mij vismaat Johan was dat alweer vanaf 5 februari geweest. Dus met Jan afgesproken om een keer weg te gaan op donderdag en dan naar vlissingen toe. Dus ook eerst voor ons beide 7 ons pieren besteld bij van Dixhoorn en eerst Jan opgehaald en naar Yerseke toe gereden. Bij aankomst daar werden wij weer zoals gewoonlijk goed ontvangen en het zeeaas zag er ook goed uit. Toen zijn we naar de boulevard toe gegaan en kwamen wij daar aan tegen 17:00 en het water was net twee uurtjes aan het zakken.

Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

Eerst ene hengel gereed gezet en kort daarna de onderlijn tegen 17:15 richting het zilte nat gegooid.En wachten of wij vandaag wat vis konden naar boven halen welnu na 20 min haalde Jan al een bot naar boven.

Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

En dat gaf de burger moed wij hebben gevist met afgaand water van 17:15 tot en met 22:30 laag water was tegen 21:05. Ik had intussen al goed beet gehad maar zonder vis naar boven en pas tegen 20:50 haalde ik toen de schar naar boven.

Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

Tegen laag water kregen wij beide zeer goed beet samen maar kwam er dikwijls geen vis naar boven. Toen het water weer op kwam ging het toen goed los Jan en ik haalde er drie scharren samen naar boven en was uiteindelijk op een paar uurtjes de eindstand 13 -7.

Strandvissen aan de Boulevard, Vlissingen

Ook hebben wij toen veel regen gehad en was dat niet afgegeven en dan is het niet lekker om te vissen en ook stonden wij maar met ze twee op het strand.

Groetjes Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 26, 2016

  Antwoord

  Hey de mannen, lekker gevist samen en mooie vis zo te zien!
  Leuke sfeerfoto’s ook!

  Groetjes Peter

 2. jack > maart 26, 2016

  Antwoord

  hoi Nico en Jan jullie hebben samen toch weer een mooie visdag gehad ,en wat mooie vis voor de pan en prachtige foto,s dat nemen ze jullie niet meer af gr jack

 3. Nico > maart 27, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter en Jack. Bedankt voor jullie reactie”s op mij verslag.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Henry > maart 27, 2016

  Antwoord

  Hey Nico en Jan, na redelijk lange tijd weer een leuk kantvangstbericht.Mooie foto’s en een redelijke vangst voor deze tijd.Helaas is het onze lieve heer dikwijls niet eens met de weerprofeten maar desondanks hebben jullie samen toch weer efkes heerlijk kunnen genieten van onze grote hobby “Zeevissen”
  De genezing van mijn hernia verloopt ontzettend langzaam en ik zit na zo’n verslag dan ook weer te mijmeren om met een sierlijke zwaai mijn pierke in het zilte nat te zwieren.

  Voor jullie in iedere geval voor de komende tijd nog veel visplezier, groetjes, Henry

 5. Nico > maart 27, 2016

  Antwoord

  Hey Henk en Henry. Ook jullie bedankt voor je leuke reactie op mij vis verslag. En Henry ik hoop voor Jou dat je gauw mag herstellen om je hobby daarna uit te gaan oefenen.

  Groetjes DeZeehondentemmer

 6. Huib > maart 27, 2016

  Antwoord

  Hey Mannen,

  Lekker gevist goed gedaan!

 7. Hans de Bruijn > maart 28, 2016

  Antwoord

  Leuk verslag ja zelf ook lang niet gevist ja en inderdaad dan gaat het zeker weer kriebelen ik wens jullie een mooi visseizoen en maak leuke verslagen.
  Groeten Hans de Bruijn

 8. Nico > maart 28, 2016

  Antwoord

  Hallo Hans en Huib Ook jullie twee nog bednkt voor je leuke reactie op mij verslag.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *