Home Gastvissers Scheveningen

Scheveningen

Advertenties


Hallo Peter,

Hoe is het met je, hopelijk alles goed? Zoals beloofd hier een verslagje van afgelopen vrijdag op mijn thuisstek, Scheveningen. Ik moest tot 10:30 werken dus gingen de pieren rond 11 uur het water in. Het was best druk, er werd eigenlijk niets gevangen, ik had zeker 10 vissers gesproken die bijna tot niets hadden gevangen.

Ik had alweer spijt dat ik naar Scheveningen was gegaan aangezien de wind nrd 5 de perfecte wind voor de Waterweg was geweest. Maar ja, ik sta nu eenmaal daar. Al snel aan de praat met een paar zuiderburen uit Antwerpen, die mij herkende van de fishguppysite.

Ze waren vol goede moed naar hier gekomen maar jammer genoeg zaten er geen dikke vangsten in vandaag. Ik ben begonnen op de kop, je weet wel mijn favo stekkie. Eigenlijk gelijk div mooie tikken wat gelijk 2 scharren opleverd. Jammer genoeg net onder de maat (hand grote) maar de beet zit er lekker in. Al vrij snel een mooie schar en daarna een mooi gulletje.

Het gaat eigenlijk best leuk, bij mijn buren echter niet zo, die raken veel lood kwijt en zien geen beet, de vis zit jammer genoeg niet onder de kant vandaag. Ik moet zover mogelijk smijten om mijn visjes op het droge te krijgen.

Scheveningen

hahaha Na de kentering gaat bij mij ook de beet er helemaal uit en besluit ik maar een lekkere Jupiler van mijn buren aan te nemen, zij besluiten later nog naar Maassluis te tuffen om hun geluk daar te beproeven. Ben benieuwd of ze nog iets gevangen hebbe.(laat t ff weten jongens) Ik vang nog 1 mooie dikke vette wijting en div mini gulletjes en scharretjes.

Scheveningen

Het is niet waar ik op hoopte maar ja dinsdag gaan we naar de wrakken met de Stellabell vanuit Stellendam, mochten er nog liefhebbers zijn, er zijn volgens mij nog een paar plaatsen vrij.

Ik hoop dinsdag een beter verslag te kunnen sturen anders wordt het volgende week vanuit Maassluis. Peter ik hoop je gauw weer eens te spreken, we mailen wel weer.

Groet,

Maurice

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. peter(fishguppy) > december 13, 2009

  Antwoord

  Hoi Meppah, blij dat we van jou weer eens een bericht mogen plaatsen.

  Groetjes Peter

 2. Wiebe > december 14, 2009

  Antwoord

  Hey,

  jammer dat het niet los ging, toch wel knap dat je op afstand nog wat extra binnen haalt. Succes dinsdag!
  VISgrt, Wiebe

 3. willmgaatvissen > december 14, 2009

  Antwoord

  Hoi Maurice,

  Toch vis gezien!

  Vis greetz,

  Willem

 4. Krisklak > december 14, 2009

  Antwoord

  Hey Maurice,

  Het zijn hier je zuiderburen van antwerpen 🙂
  Ik vond het echt jammer dat de beet er zo slecht in zat vrijdag.Maar we zijn er toch weer eens met weg geweest hé !!
  In Maassluis was het idd wel beter, toen we aankwamen was er juist een man aan het opruimen en hij 5 gullen liggen en een heleboel wijting.
  Wij hebben ook nog een paar uurtjes gevist en nog wel enkele wijtingen weten vangen.
  Gul hebben we niet gezien…
  Heb spijt dat we niet direct naar de waterweg waren geweest …
  Ik denk dat we volgende week nog eens gaan proberen hopelijk hebben we dan meer geluk 🙂
  Maurice ik hoop dat ik je nog eens tegen kom,
  ik kan veel van jou leren denk ik !

  Groetjes vanuit Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *