Home Gastvissers Vissen met mede=fishguppy’ers

Vissen met mede=fishguppy’ers

Advertenties

Eerst even een bedankje aan Peter voor de behaalde waardebon geschonken door Mario van Supercatch ,nogmaals mijn dank hoor ! Heb hier nog wat onderlijn materiaal voor aangeschaft en opbergboxen .

Deze week al afgesproken met Jeff om nog eens de waterkant van de Westerschelde op te zoeken. Op vrijdag werd ik verrast met een appje van Stefan met de vraag van wanneer ik er zou zijn…verrast was ik maar in positieve zin dan! Eerst aas afhalen ook voor de medevissers, die konden aan geen aas geraken? Natuurlijk kwam het aas van bij de fam Dixhoorn in Yerseke.  Toeval of niet iedereen kwam op hetzelfde moment aan. Gelijk al de hengels opgetuigd en gaan met die banaan! Al was mijn verwachting niet al te hoog te noemen maar wel benieuwd wat er zoal op de kant zou komen. Het weertje was echt heerlijk met het zonnetje erbij…

We hebben ons zelf verwent gedurende de dag met koffie, broodjes worst en een biertje en wat geouwehoer en leut. Hier en daar werden al plannen gesmeed om het hele jaar door te komen en bakken vol vissen te vangen, haha.

De vangsten waren niet denderend te noemen maar af en toe toch wat visjes op de kant en van verschillende soorten met name bot, schol, meun en ja weer een nieuwe soort een gulletje door Stefan gehaakt !Jammer ik heb hier geen foto van mij die zal Stefan wel in zijn verslag toevoegen ?

In de namiddag veranderde het weer naar bewolkt en een bui maar de weergoden waren toch aan onze kant vandaag. Op naar betere tijden.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 20, 2022

  Antwoord

  Gino, zie mijn mailing over het plaatsen en de foto’s!
  Mooi verslag vriend en jullie zullen vast wel een hoop lol hebben beleeft, voor de vis hoef je het nu niet echt te doen, maar lekker ver werpen met wind in de rug, elkaar een beetje opnaaien, is ook leutig!

  Groetjes Peter

 2. Leen > februari 20, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Het was weer een gezellige dag zo te zien
  Je hoeft niet altijd vis te vangen om het leuk te hebben en slap te ouwehoeren
  Maar een visje erbij is altijd welkom
  Groetjes.leen

 3. Eldert > februari 20, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  Leut aan de waterkant, wat wil je nog meer. Volgens mij een van de beste vitamines die er bestaan. En dan is vis maar bijzaak toch .
  Groet Eldert

 4. Stefan Groenheide > februari 20, 2022

  Antwoord

  Het was een heerlijk gezellige dag met de mannen, precies op tijd gestopt, het werd erg slecht onderweg, mijn verslag volgt nog.
  Groeten, Stefan

 5. Nico > februari 20, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino en Visvrienden. Zo te horen was het een leutige dag aan de waterkant ook niet verkeerd. En dan ook toch verschillende vis soorten naar boven gehaald. Daarvan een paar mooie foto’s van genomen en met een leuk verslagje er bij top.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 6. ies > februari 20, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, leuk om een dagje iets droger weer aan de waterkant door te brengen, dan nog vergezeld door wat vismaten die je wakker houden met diverse praatjes, daarbij dan tussendoor nog af en toe een visje, helemaal top. Voor de volgende sessie, weer rammelende toppen en een maaltje panvis toegewenst
  groetjes Ies

 7. Henry > februari 20, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Jullie hebben met z’n allen toch maar weer de lekkere zilte lucht op kunnen snuiven. Zoals Peter al zegt voor de vis hoef je het momenteel niet te doen maar geregeld ’n biertje en ’n stukske worst en tussendoor toch wat kleine rammeltjes op de top is zeker niet onaangenaam verpozen aan de waterkant. De vangsten maar ook de weergoden zijn de laatste tijd niet bevorderlijk om 4 uurtjes te reizen om ’n lijntje uit te kunnen gaan gooien dus wachten wij nog efkes op betere tijden. Toch erg leuk om ’n verslag te lezen van ’n stelletje Fishguppyers die het prima naar hun zin hadden en ons laten weten hoe en wat hun belevingen zijn.
  Groetjes, Henry

 8. hugo > februari 20, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Bij mij draait vissen om ontspanning en plezier en dat is bij jullie zeker van toepassing geweest bij het lezen van je verslag. Veel vis moeten we dezer dagen niet verwachten wat niet wil zeggen dat men soms wel eens aangenaam verast kan zijn. Leuk verslag en succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 9. Gino > februari 21, 2022

  Antwoord

  Hoi vissers,

  bedankt voor de reacties hoor .
  En lol hebben zeker gehad…dit is iets om te koesteren en om nog jaren voort te zetten, van mijn kant toch alvast…weet niet hoe de andere partij er tegenover staat ? hihi
  Succes aan allen nog verder.

  grtjs Gino

 10. Jack Jozen > februari 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino .
  Beter laat dan nooit he jullie zijn wel doordouwers zeg door weer en wind maar aan de de foto,s te zien was er wel veel lol daar aan de waterkant en goed dat je geen last meer hebt van je arm . De vis is dan wel bijzaak maar toch ook wel leuk als zeker een man een panneke vol heeft .op naar de volgende trip.
  Veul groetjes Jack..

 11. Gino > februari 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Jack,
  bedankt man ,het weer viel goed mee hoor .
  heb pijnloos kunnen vissen en ook de dag erna geen pijn dus is prima zo.

  grtjs Gino

 12. Gino > februari 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff,

  bedankt hoor….ik ben idd de “OUWE” van dit gezelschap, soms voel ik mij ook zo maar er zijn dagen dat ik mij nog een jong veulen voel , bwahhhhhh.

  grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *