Home Strijd der giganten Strijd der Giganten 2021

Strijd der Giganten 2021

Advertenties

Beste visvrienden, voor 2021 wil ik weer een strijd der Giganten starten, omdat jullie allemaal Giganten zijn, onze vaste schrijvers, die ook altijd klaar staan voor een leuke reactie om de schrijvers weer te motiveren, om vooral te blijven schrijven!

Schrijvers die alleen schrijven voor zichzelf en er niet aan mee willen doen, om anderen een leuke reactie geven, heb ik ook geen probleem mee, maar verwacht van mij ook geen reacties. De hoofdmoot is zout, maar alle zoete items zijn ook van harte welkom!

Dit jaar doen we het iets anders, ik wil enkele vissoorten weglaten, de geep, wel geteld, 1 visser, die hier op vist, dus geen onderlinge competitie, dus ook geen prijs, kan ik hem beter meteen uitreiken aan die ene visser! Komt er competiviteit voor deze vissoort, zetten we hem er volgend jaar weer gewoon bij. Ook Gul/Zeebaars wil ik eruit laten, omdat er nog nauwelijks een gul te vangen is of het moet ver weg zijn op de wrakken. Echte zeebaarsvissers laten niets van zich horen, die verklappen niets. Ook hier geld, komen er meer gul/zeebaars verslagen binnen passen we het volgend jaar aan!

Maarrr daar voor in de plaats komen 2 nieuwe prijzen, 1 voor de leukste selfie, met vis erop, bijvoorbeeld zoals deze schitterende foto van Eldert of Gino.

Er waren zoveel leuke selfies ingezonden, ik kan ze niet allemaal laten zien, maar ze staan in alle verslagen.

En dan nog 1 voor het leukste totaal plaatje, zoals deze bijvoorbeeld, van Hugo.

Doe eens gek, doe eens iets speciaals en de mooiste van elk worden beloond!

Verder hebben we 4 vissen, die het meest toegankelijk zijn voor een ieder, die op cm’s worden gemeten, duidelijk op een herkende meetlat of lint op de foto en een foto, als hij aan de lijn van de visser zit, dus een selfie, anders telt hij NIET! Gisteren waren deze regels nog niet bekend, dus die schar van Jeff blijft staan.

Heb jij geen meetlat of lint en gebruik je bijvoorbeeld een duimstok, dan wil ik een foto van de visser met vis aan de lijn en 2 foto’s van de vis op de duimstok en de duimstok op de vis, anders telt hij NIET!

De hoofdprijs staat zoals altijd op Tong, omdat dit toch de meeste begeerde vis is van de meeste vissers en daar komen de meeste verslagen van binnen!

Strijd der Giganten 2021

Klassement:

Strijd der Giganten 2021
Vissoort: CM’s Naam: Foto:
Tong 35+ cm Stefan 22-11-2021
Schar  30 cm Jeff 02-01-2021
Bot 40- cm Stefan 26-03-2021
Wijting 37+ cm Peter(Fishguppy) 13-10-20121

Natuurlijk hebben we ook een prijs voor de meeste ingezonden zoute verslagen.

Je kunt pas een prijs winnen bij minimaal 5 ingezonden zoute verslagen.

Ik waardeer jullie allemaal enorm, dat jullie schrijver zijn van onze site en het liefst zou ik jullie allemaal belonen, hopelijk is de Covid, snel gedaan, zodat we misschien eens een dag kunnen plannen, vanaf de kant of boot.

Natuurlijk kan ik dit alles niet verwezenlijken zonder Paul, de man achter Fishguppy!

Groetjes Peter

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Nico > januari 4, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Paul. Vind van jullie samen alweer een mooi gebaar na de schrijvers toe en dus me best doen voor de Wijting en Schar. Om die moeten te gaan vangen op Cm en dus Goed bezig Mannen.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 2. Leen > januari 4, 2021

  Antwoord

  Hoi.Peter
  Dan word het toch is tijd dat ik wat gaat vangen
  Of doe je ook aan prijzen voor de minst gevangen vis 😭😭😭😭
  Groetjes.leen

 3. Peter(Fishguppy) > januari 4, 2021

  Antwoord

  Hey Leen, blijven oefenen en misschien kunnen we eens samen afspreken bij warmer weer, misschien kunnen we wat bijspijkeren bij jou?
  Groetjes Peter

 4. Gino > januari 4, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Paul,

  weer dat leuke initiatief en zeker een prachtig gebaar !
  Noteer mijn naam alvast bij de SELFIE, haaaaaaaaaa (grapje mannen) daar ben ik steeds voor te vinden hoor heb er volgens mij honderden.
  We doen het vooral om de prachtige verhalen te lezen van elkaar en zeker om deze mooie hobby te beoefenen.
  Doe zo verder iedereen dan blijft het leuk !
  Succes en “let the game begin” toppie.
  grtjs Gino

 5. Eldert > januari 4, 2021

  Antwoord

  Ha Peter
  Weer een geweldige actie die je op touw heb gezet. En ook dit maakt Fishguppy.nl weer zo leuk. Ik beloof 1 ding …….. ik ga weer mijn best doen.
  ( en geen verhaal meer over afval) 😛
  Groet Eldert

 6. Leen > januari 4, 2021

  Antwoord

  Dat is een goed idee
  Je bent nooit te oud om te leren
  Groetjes.leen

 7. ies > januari 4, 2021

  Antwoord

  Peter en Paul, het plan ziet er leuk uit. Denk dat ik er zelf niet aan mee doe daar ik meestal de meetlat er even naast leg om te zien hoe groot hij of zei is en bij een goede dertiger schrijf ik dan , hij liep naar de meter toe., dus zal niet snel in aanmerking komen maar weet voor mijzelf dat hij aan de maat is. Daar bij denk ik ook geef mijn prijs maar aan de echte Giganten van deze site, de mannen die lange reizen moeten maken en lange dagen of en nachten gaan maken
  Groetjes Ies

 8. Henry > januari 4, 2021

  Antwoord

  Hey Peter,
  Helemaal Super dat je ook dit jaar wederom een strijd der Giganten realiseert.
  Natuurlijk is zo’n strijd gebonden aan spelregels anders zou het immers een zootje worden en volgens jouw uitleg is het voor iedere schrijver heel duidelijk wat deze regels zijn. Ja Nico is zoals ik al in ’n reactie aangaf de enigste van de schrijvers die passief op de geep jaagt maar zoals ie zelf zegt er zijn nog vissoorten genoeg waar prijs mee kunt winnen. Mijn favoriete vis was de paling maar helaas moet je al ’n hele poos naar de viskraam als je deze lekkernij wil proeven.Ook leuk dat je wat andere items in de strijd gooit waarmee de schrijvers misschien verrast kunnen worden, zoals je aangeeft het is voor de schrijver ook motiverend als die leuke reacties krijgt op zijn visverslag. Iemand die alleen schrijft en nooit de moeite neemt om op ’n ander een reactie of evt. leuke tip te geven moet niet verbaasd zijn als ie zelf geen of weinig reacties kriijgt. Het is weer ’n leuk initiatief om toch weer ’n wedstrijdje te organiseren waarmee je jezelf en ook Paul weer extra werk op de nek haalt, alvast mijn dank hiervoor.
  Al met al, we gaan proberen om ook dit jaar onder jouw leiding ( en dan bedoel ik ook leiding met een korte ei) er een leuke en informatieve Fishguppy site van te maken die door iedere visser met genot gelezen wordt. Ik ga ervoor!!!!

  Groetjes, Henry
  .

 9. Peter(Fishguppy) > januari 4, 2021

  Antwoord

  Beste visvrienden, bedankt alvast voor de reacties, maar ik zet dit eigenlijk in mijn eentje op touw, maar zonder Paul zou ik nergens zijn, omdat hij de grote man achter deze nieuwe site!
  Eldert, een paar vuilniszakken is niet erg hoor😂😂😂🤣, maar geen hele wagen he? Gino vul de site met van die leuke selfies zou ik zeggen. Ies, met alle respect, ik waardeer jou zo ie zo heel erg of je meedoet of niet en die vissen van een meter ken ik😄. Een ieder bedankt voor de waardering die ik toch wel proef.
  Grtjes Peter

 10. Stefan Groenheide > januari 4, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter, leuk initiatief weer, ik ga ook dit jaar mijn stinkende best doen!
  Groeten, Stefan

 11. Frank > januari 5, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Veel zal afhangen van de Covid regeltjes maar dit jaar hoop ik toch meer te vissen,want dat was in 2020 op 1 vinger te tellen. Een paar dagen op vakantie niet meegeteld. De lat ligt hoog met topvissers en hun mooie verslagen. We doen ons best.
  Groetjes Frank

 12. KeesvdB > januari 5, 2021

  Antwoord

  Mooi initiatief weer Peter! Schrijven kan ik weinig, lezen des te meer. Dus als iedereen veel vangt, heb ik genoeg te lezen en misschien kan ik zelf ook nog eens. Dan lezen jullie het zeker!
  Veel succes allemaal!

 13. Hugo > januari 7, 2021

  Antwoord

  He Peter,

  Dit maakt jullie website nu zo aangenaam, je staat steeds klaar om iedereen die iets bijdraagt te helpen en te ondersteunen. Dat er niet meer mensen even de tijd nemen om met elkaar en van elkaar wat info te delen, of een verslag insturen van hun visserij begrijp ik niet! Doe zo verder zou ik zeggen en hopelijk kunnen we allemaal met een goede gezondheid ons hobby ten volle uitoefenen in 2021.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *