Home Bootvis verslagen Supervangsten op Zeevisland????

Supervangsten op Zeevisland????

Advertenties

Beste vrienden, vissers en lezers,

ik word weer eens een keer echt niet goed, zou bijna over mijn nek gaan! Deze ochtend lees ik een mailtje van een vaste schrijver van Zeevisland, waar ik diep respect voor heb, blijft al jaren trouw, met goede en slechte vangsten, toch blijven schrijven voor zijn Zeevis site! Of ik eens wil kijken bij kantvangstberichten op Zeevisland en dat er verschillende berichten op staan, van een zogenaamde visser/schrijver genaamd, Kruininger.

Dit gezien te hebben, komt eerst in me op om Raffie te mailen, maar toen dit al een keer eerder gebeurt was, werd er ook niks aan gedaan door de heer Raffie in 2008!

Waar het om gaat, ene Kruininger, beweerd echt super te vangen, gewoon in de buurt van Kruiningen op de Westerschelde, terwijl er niemand iets van betekenis vangt! Daar bij gebruikt deze neppert foto;s van onze site, van mijn persoonlijke verslagen, onder de rubriek “Tactieken”, van de stukjes Uptide tong vissen en Het vissen op tong 6-4-2008, waar ik foto,s heb geplaatst van eerdere vangsten in de rubriek kantvangsten en bootvissen.

Zie de bekende aanrecht met wasbak, die ik al zo vaak heb laten zien!

Supervangsten op Zeevisland????

Supervangsten op Zeevisland????

Nu vraag ik mezelf af, wat wil deze nepvisser/schrijver hier mee bereiken? Bekendheid ? Of gewoon de boel belazeren? We hebben al vaker ons zelf afgevraagd, of de vele berichten op Zeevisland wel betrouwbaar zijn? Sommige in ieder geval niet, blijkt maar weer eens!

Zo ik ben mijn ei kwijt en nu ga ik serieus op zoek naar de “Kruininger”.

Groetjes van Peter, een echte visser en schrijver

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

14 reacties

 1. Gerard M > september 9, 2017

  Antwoord

  Peter, bedankt voor deze info. Vond het al erg onwaarschijnlijk, maar was er toch bijna ingestonken.
  Stond op het punt om pieren te gaan spitten en naar Kruiningen te gaan. Onze Lieve Heer heeft rare kostgangers…..
  Mvg Gerard

 2. Nico > september 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter. Ook bedankt namens mij want ik was van plan om met mij maten ook daar te gaan vissen. Zo zie je maar weer de boel belazeren en foto’s van Jou site te gebruiken wordt er niet goed van.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Leo > september 9, 2017

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Heel mooi dat je dit doet, scheelt mensen benzine en aasgeld! Ik had zelf op de markt bij zeevisland een berichtje voor kruininger achtergelaten.

  Met vriendelijke groet,

  Leo

 4. Huib > september 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Echt triest ja zo iets. Heb net gekeken maar de foto’s zijn er af. Het viel me al op dat er veel staan te vissen daar de laatste tijd, maar dat zal wel door zijn verhalen op zeevisland komen.

  Groeten,
  Huib

 5. Rob Torsk > september 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Niet teveel van aantrekken,deze aandachtzoeker is gewoon op zoek naar aandacht,zonder erbij na te denken.
  Ook ik heb jaren vangstberichten geplaatst op Zeevisland,maar ben daar mee gestopt enkele maanden geleden.Had toen een mail gestuurd met een vraag en die is nooit beantwoord.Als Zvl de moeite niet neemt om een vraag te beantwoorden,neem ik de moeite niet meer om mijn verslagen naar hun te sturen.
  Ik denk dat de meeste vangstberichten wel kloppen,maar dat er soms ook flauwekul op staat.
  Hoe kan ik trouwens berichten op jouw site plaatsen?Dan kan ik voortaan mijn vangstberichten bij jou kwijt,want ik vind het leuk om dit te delen.
  Groetjes,Rob

 6. Dirk > september 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter.

  Sommige mensen zijn stik jaloers. Helaas gebuurt dit maar veel te vaak. Je moet dit gewoon links laten liggen en pb sturen naar Zeevisland. Ik weet dat er in het verleden het een en ander is geweest tussen jouw en Zeevisland. Maar met een nette verwoording zullen ze er wel begrip voor hebben. Wat ik hier meej wil zeggen is…. steeds meer mensen willen jou zijn. Vis vangen… en laten zien wat. Laat dit je vakantie niet verpesten en lach hier om.

  Gr. Dirk

 7. Peter (Fishguppy) > september 9, 2017

  Antwoord

  Hey allemaal, super steunende reacties!
  Rob, gewoon je verslag op mail zetten en eventuele foto,s apart als bijlage in origineel formaat of 800×600 en de rest doe ik zelf, eventueel kun je aangeven door nummering waar de foto s in het verslag moeten komen.
  Zou het echt superleuk vinden! Bij ons krijg je gewoon alle info die we hebben en ook al want ik weet van Denemarken!
  Groetjes Peter

 8. jack > september 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Pedro wat zijn er toch zielige mensen,die geloven meestal zijn eigen leugens en willen aandacht die zul je altijd blijven houden,geniet nog lekker van jullie vakantie doe Robin en Marianne de groetjes en vang de komende week maar mooie gullen,we kijken uit naar de echte foto,s groetjes Jack en Tonny.

 9. Mike > september 9, 2017

  Antwoord

  Jammer dat telkens weer een schop moet worden gegeven aan Zeevisland, dit keer over een mailtje van bijna 10 jaar geleden. Hou nu eens op met schoppen naar Zeevisland of Raffie, moderator moet dit ook niet toestaan. Laat iedereen in zijn waarde en heb respect voor elkaar.

  Vanmiddag kreeg ik een melding van een schrijver en heb toen meteen actie ondernomen, we hebben alle berichten van een bepaald persoon verwijderd, kortom we hebben wel degelijk actie ondernomen en snel ook. Alleen wij kunnen niet meteen elke bericht waar men iets meer vangt dan een ander verwijderen, dan wordt de site erg leeg, maar tot op heden zijn er wellicht honderden mensen geweest dit het bericht hebben gelezen en maar 1 iemand heeft ons een e-mail gestuurd. Tot slot ben ik de beheerder van Zeevisland en niet Raffie.

  Mike Team Zeevisland

 10. Elmo > september 9, 2017

  Antwoord

  Peter
  Even wat recht zetten . Toen ik er achter kwam heb ik dat bij jou en bij zeevisland gelijk gemeld. Bij allebei met de melding dat er foto ’s op zeevisland staan die van fishguppy zijn geplukt. Zeevisland heeft daarop gelijk actie ondernomen door de foto’s te verwijderen. Hun treffen wat dat betreft in mijn ogen geen blaam. Dat hun niet ieder bericht kunnen checken lijkt me logisch. En daarom vind ik het belangrijk dat ook lezers hun verantwoordelijkheid moeten nemen als ze dingen tegenkomen die niet door de beugel kunnen . Dit wilde ik even kwijt. Verder wens ik fishguppy en zeevisland een mooie site toe. En laat een ieder in zijn of haar waarde.
  Met vriendelijke groet

 11. Rob Torsk > september 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Als ik op contact klik krijg ik romy1@ziggo.nl te zien.Is dit het juiste email adres?Ben vorige week terug gekomen van 1 week Langeland en 4 dagen Øresund.Ik wil wel een verslag met foto’s sturen.Heb jouw verslag van Nyborg gelezen en daar zitten dus ook veel pietermannen net als op de Øresund,maar dat lees je nog wel.
  Groetjes,Rob

 12. Peter (Fishguppy) > september 9, 2017

  Antwoord

  Klopt Rob.
  Ben je ook zeer dankbaar Eldert.Een jaar of 8 a 9 gebeurde er hetzelfde met een recent geplaatst bericht op fishguppy werden de foto s gepikt van ons en na melding van mijzelf aan toen nog Raffie, werd er geweigerd om het item te verwijderen! Daarna werden door Mike van Zeevisland bij elk bericht geplaatst door o.a Ben Biondina van SVN, telkens mijn naam die positief vernoemd werd verwijderd en elke vorm van communicatie werd te niet gedaan door deze Mike!

 13. Henry > september 10, 2017

  Antwoord

  Hey visvriend,
  Altijd zullen er mensen zijn op deze aardkloot die proberen andere mensen om de tuin te leiden etc. etc. Laat hierdoor je vakantie niet vergallen en geniet samen met je gezin van je vakantie in Denemarken.
  Ben vol verwachting naar je volgende verslag.

  Groetjes, Henry

 14. Alain Tulleneers > september 11, 2017

  Antwoord

  dag Peter
  Er is dus een zielig persoontje opgedoken die zelf niet instaat is om vis te vangen en nu gebruik maakt van jou foto’s,feitelijk is die persoon geen letter waard om aan te verspillen.Grt.Alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *