Home Gastvissers Nico, vissen Binnenhaven Vlissingen

Nico, vissen Binnenhaven Vlissingen

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Het was weer van  1 Februari geleden dat Ik had gevist en nu kon Ik er weer eens er op uit.

Dus eerst de pieren besteld bij de Fam Dixhoorn en daar zeiden ze dat het geen probleem was en dus 6 ons pieren besteld. Die had Ik vanochtend iets voor 9.00 opgehaald en zoals gewoonlijk zagen ze er weer uitstekend uit. Dus daar zal ik toch wel een visje mee kunnen gaan vangen. Ben toen op me gemakje naar de binnen haven toe gereden. Welnu toen ik was aan gekomen stond er nog niemand te vissen.

En dus me spullen uitgeladen en op me gemakje naar de steiger toe gelopen en kort daarna kwam er nog ene visser naast me staan.

De Onderlijn ging tegen 9.25 richting het zilte nat toe en het water was aan het zakken en zal tegen 11.05 op zijn laagst zijn. Welnu kan hier kort over vertellen wat ik ook deed er kwam maar een kleine Wijting naar boven en af en toe ook veel krab.

De andere visser had alleen maar ingevroren pieren en Kweekzagers bij en die haalde totaal 2 kleine Scharren en 6 Kleine Wijtingen naar boven. Heb toch maar een verslagje ingestuurd met een paar foto’s er bij. En het gezegde is vissen in Maart is de bakken niet waard dus wordt het weer een volgende keer dan .

 

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 15, 2024

  Antwoord

  Hey Nico, diep respect weer voor jou, niet alleen omdat je in deze slechtste maanden van het jaar , toch gaat vissen, ook omdat je toch ondanks de erg magere vangst een verslag plaatst, chapeau!!!!
  Er komen vast weer betere tijden, ook ik sta te popelen om weer te gaan vissen, bij goede gezondheid en een goede thuissituatie.
  Je bent er toch weer lekker tussen uit geweest, tot de volgende!

  Grtjes Peter

 2. ies > maart 15, 2024

  Antwoord

  Hey Nico, leuk man, je hebt het weer mooi omschreven, echte vangsten hoeven we niet op te rekenen, maar met het mooie weer aan de waterkant zitten is op zich ook geen straf, mijn jongste zoon zit met een burn out bij mij thuis en die heeft mij ook weer aan het werk gezet, ik moest onderlijnen knopen, dus gisteren maar mee bezig geweest, mochten we nog van die mooie dagen krijgen zal ik er ook weer aan moeten geloven.
  Groetjes Isaac

 3. Eldert > maart 15, 2024

  Antwoord

  Ha Nico
  Heel goed van je dat je een verslag hebt gemaakt. . Iedere dag zit ik te kijken of er weer wat nieuws op staat . Maar ja , ik weet ook dat het nu niet de beste tijd is om te vissen . Toch heb jij er weer wat weten te vangen. Goed gedaan hoor . En imperessant ook nog even genieten van mooi weer . Volgende keer gewoon weer panvis op de kant . Succes alvast .
  Groeten Eldert

 4. Stefan > maart 15, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico, er moet gewoon af en toe gevist worden, ook in mindere tijden. De beleving aan de waterkant en de verrassing wat je die dag allemaal weer gaat zien blijft ons trekken. Een andere keer vang je weer wat panvissen.
  Groeten,
  Stefan

 5. Henry > maart 16, 2024

  Antwoord

  Beste Nico,
  Roodgekleurd als ‘n 🦀door de Spaanse zon geniet ik van je verslag. Ondanks de slechte tijd ( maar wanneer is die goed???) toch weer ‘n poging gewaagd om ‘n 🐟aan de haak te slaan. Het maakt blijkbaar niet uit of je zagers of pieren aan de haak hebt de 🐟blijkt simpelweg niet thuis te zijn😰Toch blijft het natuurlijk ook zonder 🐟te vangen genieten aan de waterkant maar uiteraard ga je toch van huis om wat te vangen, hopelijk wordt het in april beter. Gelukkig kan ik nog een volle week gaan genieten van de 🌞🏖en vele koele 🍺🍺🍺Uiteraard ga ik daarna ook met m’n makker Sjakie kijken of de bot misschien al wakker is😂 Veel zonnige groetjes, Henry

 6. Jack jozen > maart 16, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Wel super dat je toch de moeite hebt genomen om een verslag te schrijven ondanks de slechte vangst maar ja het is en blijft 🎣 he ik hoop nog eens een 🧜‍♀️ te vangen als de vis niet bijt.Binnenkort als mijn maatje Henry terug is van vakantie dat we weer op de echte vis gaan Bot ha hopelijk is die dan los.
  Heel veul groetjes Jack.

 7. Hugo > maart 16, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Jij bent toch wel een kanjer hoor, terwijl iedereen thuis achter de haard zit te wachten op betere tijden, sta jij lekker op de steiger in Vlissingen 👍. De gezonde zeelucht kan niemand je zeker niet ontnemen hè !De betere momenten voor wat panvis gaan er snel aankomen. Veel succes bij je volgende sessie.
  Groetjes Hugo

 8. Nico > maart 16, 2024

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers.. Allemaal weer bedankt van jullie sympathieke reactie op mij verslag. En Peter een goede gezondheid toegewenst en Henry een fijne Vakantie daar. En hopelijk snel om met je maatje Jack om de Botten te gaan vissen.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *