Home Gastvissers Duo vissen Westerschelde

Duo vissen Westerschelde

Advertenties

Hoi medevissers,

woensdag plannen gemaakt om vrijdag te gaan vissen en na even een appje naar Jeff beslsiste die al snel om aan te pikken. Hij zou meerijden dus afgesproken om 19.30u bij mij thuis en ja hoor wie kwam er al aan om 19u…Jeff natuurlijk dus ruim op tijd dus die had er ook weer wel zin in. De hond Andre moest ook weer mee maarja heb je toch geen last mee die amuseert zich wel daar aan het water. Rond 20u komen we aan het wat was het er rustig en al snel gaan de lijnen het sop in. Na een 10tal minuten kreeg ik al de bekende klap en ja hoor een maatse tong yes hier hadden we op gehoopt.

De 1ste draai bij Jeff bracht natuurlijk weer een scholletje op de kant is ie blij mee hoor!

De 2de hengel bij mij was ook een schol ook weer niet aan de maat maar was toch al een behoorlijke.

Dus  de eerste 3 draaien vis van een geweldige start gesproken we begonnen al te dromen van een topavond…Jeff kreeg het al snel kou dat heb je dat je gaat vissen in een t-shirt en een korte broek , hihi. Gelukkig had hij nog wel een hoodie bij. Ook in de verte was er wat gerommel in de hemel wij hebben enkel een bui gehad gelukkig geen plensbuien zoals elders. Ondertussen vangen we nog wat kleine botjes, scholletje, tongetje en een mini paling. Maar het is toch telkens lang wachten voor er wat actie komt! We denken al stilaan aan opruimen als Jeff nog 2 palingen vangt en ik een maatse tong. Jammer van de paling maar die moet weer retour natuurlijk.

Al bij al een variatie aan vis deze avond…maar niet de aantalen die je altijd hoopt. Op naar de volgende sessie en dat zou best snel kunnen wezen want heb nu 2 weken vakantie.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. hugo > juni 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino & Jeff,

  Van een start gesproken, ze kwamen er wel lekker uit in het begin. Toch 2 maatse tongen en wat variatie van andere vis, hopelijk kunnen jullie daar eens wat lappen van schollen vangen, dan wordt er eentje zot denk ik! Jeff denkt dat het s’nachts ook zomer is ha ha, maar het koelt nog wel goed af in de late uurtjes. Jullie hebben toch weer lekker aan de waterkant gestaan, menig vissers jaloers op toch ! Succes bij jullie volgende trip en dat de toppen mogen rammelen.

  Groetjes Hugo

 2. ies > juni 25, 2022

  Antwoord

  Hey Gino en Jeff, toch weer een gezellige avond met vis en nu zelfs met tongen aan de maat, het is nu nog wachten op de grote schollen, voor de volgende sessie wens ik jullie warmer weer, uhh voor Jeff dan en rammelende toppen.
  Groetjes Ies

 3. Nico > juni 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino en Jeff. Toch wat gevangen en verschillende vis soorten en leuke foto’s gemaakt. En met ook een leuk verslag er bij top hoor. Maar zelf zal ik de vis niet mee nemen uit de Westerschelde om op te eten. In verband met die paffs dat in het water zit. Maar dat moet ieder voor zich zelf weten wat die doet he. Als je er maar niet ziek van wordt.

  Groetjes. Nico

 4. Stefan > juni 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino en Jeff, jullie hebben al met al best een leuke avond gehad met de nodige vis en deze keer ook wat maatse tongen, niet verkeerd hoor. Mooi verslag en mooie foto’s erbij, krijg gelijk al weer de kriebels, haha. Alvast succes de volgende sessie.
  Groeten, Stefan

 5. Henry > juni 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino en Jeff,
  Een prima verslag met mooie foto’s van jullie avond visserij👍Al met al toch een leuke variatie aan 🐟 op de kant getakeld, prima toch.!!!Terwijl de paling nog steeds beschermd wordt zien we toch dat het aantal vangsten van deze vissoort gelukkig in een stijgende lijn zit. Toch een lekker maaltje tong voor de pan gevangen en wederom de bijbehorende leut aan de waterkant gehad, daar gaan we voor. Veel 🎣plezier en een goede vangst bij jullie volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 6. Eldert > juni 26, 2022

  Antwoord

  Ha Gino en Jeff
  Leuke avond met leuke visserij en leuke variatie . Dit is toch precies wat je wil ?
  Oke , een slagje groter zou lekker zijn maar ja , je kan niet alles hebben he.
  Die komen vanzelf .
  Succes de volgende ronde .
  Groet Eldert

 7. Jack Jozen > juni 27, 2022

  Antwoord

  hoi Gino en Jeff.
  Jullie zijn wel volhouders op die stek ik ben benieuwd wanneer ze daar groot gaan worden het is natuurlijk wel zo de aanhouder wint .Aan de smoelen te zien hadden jullie toch een fijne hengeldag en die dikke paling die mag er ook wel zijn jammer dat hij terug moet op naar de volgende sessie .
  Veul groetjes Jack.

 8. Peter(Fishguppy) > juni 27, 2022

  Antwoord

  Hey visvrienden, weer een leuke gevarieerde sessie en Gino, dat zijn nu toch al 2 tongen, zou het nog voor augustus gaan gebeuren?
  Ik hoop het van harte voor jullie!

  Groetjes Peter

 9. Gino > juni 28, 2022

  Antwoord

  Hoi vissers,
  Bedankt weer voor de leuke reacties hoor.
  Veel succes aan iedereen.

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *