Home Gastvissers Vissen Eldert en Martijn

Vissen Eldert en Martijn

Advertenties

Hallo Fishguppyers

De afgelopen dagen kreeg ik paar keer mail en app over het verslag van wat Martijn had geschreven.  Mooi verslag , alleen jammer dat er maar 1 foto van een vis in stond. Ik begrijp Martijn en hij heeft dat echt voor mij gedaan . Maar ik kreeg de opmerking te horen dat iedereen toch wel weet waar ik ga vissen. Dus bij deze dan toch de foto’s.

Met visvriendelijke groet,  ook namens Martijn

Eldert

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 7, 2023

  Antwoord

  Eldert en Martijn, dit is een beste aanvulling op het eerdere verslag!
  Je hebt manieren genoeg om de visstek niet te onthullen, heb ik al vaak genoeg uitgelegd, gebruik de zelfontspanner van camera of gsm en zet hem op je viskoffer, krijg je alleen vis met de lucht te zien.
  Maar denk dat deze plek al bekend is bij 1001 vissers, dus moet je niet moeilijk over doen!

  Groetjes Peter

 2. Leen > november 7, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert
  Mooie foto’s
  Ik vind de stekherkenning nooit een groot probleem
  voor die paar keer per jaar dat ik ga vissen en wel eens wat vang
  Vind ik het alleen maar leuk als een ander ook zijn geluk daar wil proberen
  Maar dat zijn mij persoonlijke gedachtes ,een ieder moet dat voor zijn eigen weten
  Groetjes.leen

 3. Stefan > november 7, 2023

  Antwoord

  Mooie foto’s hoor Eldert en Martijn, en inderdaad, verslagen met illustraties zijn veel leuker en betrouwbaarder bovendien.
  Dit zijn zeker gekende stekken, echter als de vangsten een tijd slecht zijn wordt het ook hier rustig, als de vangsten toenemen en meerdere mensen krijgen er lucht van kan het zijn dat jou stek de volgende keer bezet is, en dat is dan natuurlijk best jammer.

 4. Nico > november 8, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert en Martijn, Zeer leuke foto’s gemaakt en met ook een leuk verslag er bij.
  In ieder geval toch redelijk wat vis naar boven gehaald en zo te zien zijn de vangsten aan het aan trekken. Voor de volgende trip weer succes alvast dan toegewenst,

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 5. ies > november 8, 2023

  Antwoord

  Hey Eldert, schitterende aanvulling van een goed verslag, maar ships… ik herken wat graspolletjes.
  Groetjes Ies

 6. Henry > november 9, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Een prima aanvulling van jullie laatste visverslag👍Ook wij hebben nooit een probleem gemaakt van stekherkenning en maken gewoon spontaan foto’s om het visverslag op te fleuren. De meeste goede stekken zijn bij iedereen immers bekend en zijn ook simpelweg op internet te vinden. Een verslag zonder foto’s is ‘n stuk minder leuk maar als je tijdens het 🎣telkens na moet gaan denken of er niks herkenbaars van de omgeving op staat begint het meer op ‘n fotosessie te lijken dan op ‘m visdagje en kun je beter en sneller foto’s maken van je vangst als deze thuis op de aanrecht ligt😂Uiteraard wens ik jullie wederom veel plezier en natuurlijk ‘n goede vangst bij de volgende visserij.
  Groetjes,Henry

 7. Jack jozen > november 13, 2023

  Antwoord

  Hoi Eldert.
  Dat was nog eens een ouderwets vis sessie met geweldige vangsten ja als het een beetje mee zit is dat een geweldige stek maar ja het is en blijft vissen he maar je hebt er een geweldig verslag van gemaakt met prachtige foto,s op naar de volgende trip ik lees neteen verslag dat er ook al volop wijting op de kust zit die zullen dan ook wel zo op de waterweg zitten .Heel veul succes de volgende sessie.

 8. Martijn Boone > november 16, 2023

  Antwoord

  Beste vriend Eldert, mooi deze foto’s!! Ik dacht dat de stek voor sommigen gevoeliger lag haha… En dan zou ik een lul zijn, dat ik 1 x daar vis, en alles bloot zou stellen terwijl andere daar misschien weinig respect voor zouden hebben. Heb de foto’s niet weggelaten uit zelfbelang maar maar puur voor jullie. Excuses…. het was goed bedoeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *