Home Gastvissers Met de kayak vissen op Zeebaars

Met de kayak vissen op Zeebaars

Advertenties

Eens wat anders proberen

Na het afzeggen van de geplande boottrip door werk toch met een onbevredigend gevoel blijven zitten. Afgelopen maandagavond eens geboekt bij Peter van www.kayak-vissen.nl. Dit alles om toch een korte vissessie te hebben. Om half vijf kwam ik op locatie aan bij Zierikzee waarna we al snel op het water lagen bij de Zeelandbrug.

Richard de Leede, op de Zeebaars

Buiten mijzelf had ik vier medevissers ieder voorzien van eigen kayak met maar liefst drie hengels gereed om verschillende vistechnieken te kunnen uitoefenen. Prima materiaal en ook voor de visser zelf nog wat te drinken. Al snel bleek een loodje op de bodem met een dwarrellijn en grote zager het meeste succes op te leveren. Vooral bij de organisatie kwam de eerste baars al snel aan boord. Ikzelf heb ook een tijd geprobeerd met kunstaas te vissen echter lukte mij dit nog niet echt goed uit te voeren laat staan een vis te vangen. Toch maar weer verder gegaan met de tactiek van medevissers en al snel kon ik een mooie baars landen. Geweldige ervaring om zo op het water een baars binnen te takelen. Boven water bleek deze ruim 60 cm te zijn.

Richard de Leede, op de Zeebaars

Hierna nog wel een aantal keren beet gehad maar te gretig qua aanslaan. Peter en Paul van kayak-vissen hadden samen maar liefst 7 prachtige baarzen. Jaloers op dit resultaat heb ik wel gauw een fotootje gemaakt van de vis.

Richard de Leede, op de Zeebaars

Rond 21.00 zijn we vlug van het water gegaan vanwege de onweer die in aantocht was. De eindbalans is dan ook dat ik het een geweldige ervaring vond en zeker voor herhaling vatbaar.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 7, 2013

  Antwoord

  Nou Richard, eet smakelijk!

  Groetjes peter

 2. Werner R > augustus 7, 2013

  Antwoord

  Hey Richard,

  Echt een leuke ervaring!
  Ga ik misschien ook nog wel eens doen.

  Groeten Werner R.

 3. Zeeduvel > augustus 9, 2013

  Antwoord

  Prachtig dat kajak vissen! Ieder jaar weer trekt het me….Volgende jaar wil ik een Outback aanschaffen! En de Scheldes onveilig maken! Mooi foto’s Richard!

  Gr. Dimitri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *