Home Gastvissers Visclub ’t Dobbertje, vissen in de Voordelta

Visclub ’t Dobbertje, vissen in de Voordelta

Advertenties

Visclub ’t Dobbertje uit bergen op zoom op 24-09-2016 met de Marie Louise van Northseacharters

Nadat onze laatste tongsessie niet was door gegaan van wegen de wind we keken er weer naar uit na onze volgende tocht op zaterdag 24 september op anker. Ik had drie afmeldingen omdat diverse collega vissers moesten werken dacht ik aan een goede maat van mij en zijn zoon die nog nooit op de Noordzee zijn gaan vissen die gebeld en vonden het schitterend om mee te gaan. Ik hoorde van diverse mensen dat de vangsten niet bijster waren maar toch vol goede moed om 7 uur bij Ludo aan gestapt iedereen was er al en gelijk vertrokken. Het weer was geweldig dat zat al mee na een goed uur varen zijn we voor anker gegaan er zat ook niet veel stroom in het water we dachten dat word geen top dag vandaag .

Visclub

De eerste onderlijnen gingen weer het sop in warempel de toppen gingen al gelijk te keer mooie scharren werden er boven gehaald iedereen begon goed te vangen allemaal schar en een schol.

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

We zeiden tegen elkaar die Ludo heeft toch weer een uitstekende stek gevonden het blijkt maar weer dat hij een goede schipper is. Het was boven verwachting goed iedereen toch een mooi maaltje vis gemiddeld tussen de 40en 50 scharren de man het was voor ons allen weer geslaagd. De boot van Ludo ook voor 2017 weer vast gelegd voor 9 sessies want je moet er op tijd bij zijn Ludo krijgt steeds meer boekingen en terecht. Mijn maat en zijn zoon vonden het top rond vier uur ingepakt en weer richting sluis gevaren . Onze volgende sessie is op 6 november weer verslag zal doen op de geweldige site van Peter.

Groeten Hans de Bruijn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 2, 2016

  Antwoord

  Hey Hans, ziet er weer goed uit!
  Als je dit leest komt de zin in snel gaan vissen weer boven bij mij!

  Groetjes Peter

 2. jack > oktober 2, 2016

  Antwoord

  Dat was weer eens een topdag maar met Hans aan boord kan niet anders he .Als ik dan het verslag lees van Alain dan was het bij Ludo super ik hoop dat de komende weken zo van de kant uit ook gaat lukken.: groetjes jack

 3. hans de bruijn > oktober 2, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter bedankt weer voor het plaatsen ziet er weer goed uit.
  groeten Hans

 4. Nico > oktober 2, 2016

  Antwoord

  Hoi Hans. Niet verkeerd dat je tussen de 40 -50 scharren de man heeft gevangen.Mooie foto’s er van gemaakt en toch lekker er op uitgeweest.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. Richard > oktober 3, 2016

  Antwoord

  Hoi Hans, was een geslaagd dagje als opstapper als we weer een keertje mee mogen dan horen wij het graag. 👍🏾👍🏾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *